Inschrijving Maastrichts Mooiste 2023 is geopend

door 23 feb, 2023Evenementen1 reactie

Runningdirect.nl
Maastrichts Mooiste

Vanaf nu is de inschrijving voor de 18e editie van Maastrichts Mooiste geopend. Na de succesvolle editie in 2022 staat de 18e editie van Maastrichts Mooiste gepland op zondag 11 juni 2023. Het gezelligste hardloopevenement van het zuiden keert weer terug naar de Markt!

Sfeervol en laagdrempelig

Maastrichts Mooiste is een hardloopevenement wat gekenmerkt wordt door haar sfeer, de afstanden en het typisch Limburgse parcours. Ook dit jaar is de 10 Engelse Mijl (16,1 km) hoofdonderdeel van de dag. De organisatie werkt momenteel aan een vernieuwde, snellere route voor deze afstand. Deze zal op een later moment bekend gemaakt worden. Verder is er voor ieder wat wils: 10 km, 5 km, een Kids Run over 1 Engelse Mijl en een Mini Run over 300m. 

Net als de vorige editie zal de start van Maastrichts Mooiste weer op de Markt zijn.

Samen met de finish bij het Vrijthof wordt dit het kloppend hart op zaterdag 10 en zondag 11 juni. Onderweg voelen deelnemers de Limburgse sfeer met de diverse muziekpunten. Bij de finish wacht er voor iedereen een heerlijk stuk vlaai!

Programma 

Het programma van Maastrichts Mooiste ziet er als volgt uit op zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023: 

  • 09:00 uur             Start 10 Engelse Mijl
  • 09:15 uur             Start Mini Run (300m)
  • 09:30 uur             Start Kids Run (1 EM)
  • 11:00 uur             Start 10 km
  • 12:30 uur             Start 5 km

Deelnemers kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website

Goede doel

Als deelnemer kun je geld doneren aan KWF Kankerbestrijding of een eigen actiepagina aanmaken om sponsors voor dit goede doel te verzamelen. Als je 500 euro of meer ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Meer informatie KWF Ren tegen kanker:  www.maastrichtsmooiste.nl/inschrijven/ren-tegen-kanker.

1 Reactie

  1. Hichame frej

    Ik wel inschrijven voor 5 km ik wel geproeberd via sit leukt niet GR Hichame frej

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

De Urban Trail Series is klaar om van start te gaan

De Urban Trail Series is klaar om van start te gaan

De KLM Urban Trail Series maakt zich op voor een spectaculaire terugkeer in het najaar. Hardloopliefhebbers kunnen de hardloopschoenen weer uit de kast halen, want dit is een unieke kans om Nederlandse steden op een geheel nieuwe manier te...

Dringend advies voor deelnemers Dam tot Damloop

Dringend advies voor deelnemers Dam tot Damloop

Sportorganisatie Le Champion, de organisator van de Dam tot Damloop, houdt komende zondag rekening met een zware editie door de verwachte warmte. Deelnemers aan de 10 Engelse Mijl (16,1 km) worden geconfronteerd met oplopende temperaturen tot...

Pin It on Pinterest

%d bloggers liken dit: