Nieuw parcours van de Urban Trail toont de leukste plekjes van Amsterdam-West

door 24 feb, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Amsterdam

Hardlopen langs de augurken en uitjes van Kesbeke en gaan als de brandweer bij de doorkomst in Kazerne Teunis. Tijdens de KLM Urban Trail Amsterdam zullen de deelnemers al hardlopend 15 bijzondere locaties ontdekken. 

Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail Amsterdam kun je hardlopend de stad ontdekken. Je rent langs én door plekken waar je anders niet komt. Voor de aankomende editie op zondag 19 maart heeft de organisatie een gloednieuw parcours in stadsdeel West bekend gemaakt. De start-finish locatie is hetzelfde gebleven, net als vorig jaar starten en finishen de deelnemers in het indrukwekkende pand van de Centrale Markthallen.

De routes en bezienswaardigheden onderweg zijn compleet vernieuwd. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte route van 6 kilometer of een lange route van 12 kilometer. Onderweg maken onder andere Brandweer Kazerne Teunis, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Brouwerij De Prael Houthavens en Museum het Schip deel uit het van het parcours. “Bijna alle locaties doen dit jaar voor het eerst mee! Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen.“ vertelt organisator Joris van Veen enthousiast.

Een compleet overzicht van het parcours en de 15 deelnemende locaties is te vinden op www.amsterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Voor elk niveau

Met een korte route van ongeveer 6 km en een lange route van ongeveer 12 km is de KLM Urban Trail Amsterdam zeer toegankelijk. “Je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het echt om plezier maken.” besluit van Veen. De KLM Urban Trail is geen wedstrijd en er is ook geen tijdsregistratie. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Amsterdam op zondag 19 maart is nog mogelijk. Kijk op www.amsterdamurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest