Nieuw parcours van de Urban Trail toont de leukste plekjes van Amsterdam-West

door 24 feb, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Amsterdam

Hardlopen langs de augurken en uitjes van Kesbeke en gaan als de brandweer bij de doorkomst in Kazerne Teunis. Tijdens de KLM Urban Trail Amsterdam zullen de deelnemers al hardlopend 15 bijzondere locaties ontdekken. 

Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail Amsterdam kun je hardlopend de stad ontdekken. Je rent langs én door plekken waar je anders niet komt. Voor de aankomende editie op zondag 19 maart heeft de organisatie een gloednieuw parcours in stadsdeel West bekend gemaakt. De start-finish locatie is hetzelfde gebleven, net als vorig jaar starten en finishen de deelnemers in het indrukwekkende pand van de Centrale Markthallen.

De routes en bezienswaardigheden onderweg zijn compleet vernieuwd. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte route van 6 kilometer of een lange route van 12 kilometer. Onderweg maken onder andere Brandweer Kazerne Teunis, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Brouwerij De Prael Houthavens en Museum het Schip deel uit het van het parcours. “Bijna alle locaties doen dit jaar voor het eerst mee! Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen.“ vertelt organisator Joris van Veen enthousiast.

Een compleet overzicht van het parcours en de 15 deelnemende locaties is te vinden op www.amsterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Voor elk niveau

Met een korte route van ongeveer 6 km en een lange route van ongeveer 12 km is de KLM Urban Trail Amsterdam zeer toegankelijk. “Je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het echt om plezier maken.” besluit van Veen. De KLM Urban Trail is geen wedstrijd en er is ook geen tijdsregistratie. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Amsterdam op zondag 19 maart is nog mogelijk. Kijk op www.amsterdamurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Almere City Run opent inschrijvingen voor 13e editie

Op 16 juni 2024 wordt de Almere City Run voor de dertiende keer gehouden. Op het volle hernieuwde programma staan diverse afstanden voor alle type lopers en leeftijden. Zo staat de mooie natuur rondom het Weerwater weer in het middelpunt van de...

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

De belangstelling voor de Zandvoort Circuit Run is dit jaar enorm. Alle startnummers voor de 15e editie op zondag 24 maart zijn twee weken voor de sluiting van de inschrijving uitverkocht. Nooit eerder stonden er zoveel deelnemers aan de start van...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest