Inschrijving Zalkerloop is geopend

door 25 feb, 2023Evenementen0 Reacties

SportSport
Zalkerloop

SV Zalk en het Dorpshuis “An de Steege” organiseren op zaterdag 13 mei 2023 de Zalkerloop. Het is een regionale loop door en in het prachtige IJsseldelta landschap. Het parcours start en eindigt in het idyllische dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos langs de IJssel.

Aanmelden voor de Zalkerloop

Tot zaterdag 8 mei 2023 is aanmelden mogelijk via www.zalkerloop.nl Er is ook een mogelijkheid op een zogenaamde Na inschrijving op de dag zelf. Dit kan vanaf half 10 tot een half uur voor de start van de afstand waar je aan mee wil doen. De Na inschrijving kun je in het Dorpshuis “An de Steege” Broeksteeg 42 in Zalk doen, waar ook de start zal plaatst vinden.

Wandelen 

Er is ook een mogelijkheid om de route van de Zalkerloop te wandelen dit kan vanaf zaterdag 8 mei t/m vrijdag 12 mei 17:00 uur. De route is te verkrijgen tijdens openingstijden in het dorpshuis “An de Steege” bij de balie.

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Roermond City Run 2023 gaat niet door

Roermond City Run 2023 gaat niet door

De tiende editie van Roermond City Run gaat niet door. Te weinig vrijwilligers, geen evenement. Hoe hard het ook klinkt, maar het is niet anders. Het is extra cru want er zijn wel enthousiaste vrijwilligers én de inschrijvingen stromen nog binnen....

Pin It on Pinterest