Femke Bol en Lieke Klaver dor naar halve finale 400 meter indoor

door 3 mrt, 2023Hardloopnieuws0 Reacties

Select 2024Select 2024

Vandaag hebben Femke Bol en Lieke Klaver zich eenvoudig geplaatst voor de halve finale 400 meter tijdens de EK indoor in Istanbul. Bol liep de race ‘rustig’ uit en noteerde een tijd van 52,35 seconden. Later op de dag komen zij weer in actie om de halve finales te lopen, deze beginnen om 17:55 uur.

Meer Nederlanders in actie

Ook kwam Lisanne de Witte in actie op de 400 meter, maar helaas kwam zij niet verder dan de vierde plaats in een tijd van 53,61 seconden.

Liemarvin Bonevacia en Isayah Boers kwamen vanochtend ook in actie op de 400 meter en beide plaatste zich voor de halve finales later op de dag (17:55 uur). Boers werd tweede in zijn serie in een tijd van 46,72, ook Bonevacia werd tweede (in zijn serie) en noteerde een tijd van 46,87.

Debutant Isaya Klein werd derde in zijn serie in ene tijd van 46,74 en moest wachten of deze tijd goed genoeg zou zijn om door te gaan als een van de twee snelste verliezers, helaas was dit niet het geval.

Maureen Koster komt vandaag nog in actie in de finale van de 3000 meter, Koster plaatste zich gisteren voor de finale die vanavond om 18:18 uur start.

Bekijk hier het gehele tijdschema van de EK indoor atletiek in Istanbul.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Faith Kipyegon loopt nieuw wereldrecord op de 1500 meter

Foto: Christel Saneh voor World Athletics Wereld- en Olympisch kampioen Faith Kipyegon bevestigde haar status als beste vrouwelijke atlete in de geschiedenis op de 1500 meter. Zij liep haar eigen wereldrecord uit de boeken met een geweldige tijd...

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

Wat is de toekomst van de zachte hardloopschoen?

De afgelopen decennia heeft hardlopen zich ontwikkeld tot een wereldwijde sensatie die miljoenen mensen over de hele wereld in zijn ban houdt. Of het nu gaat om een ontspannen rondje joggen door het park, een eerste marathon of de intense uitdaging...

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt comeback bij de Amsterdam Marathon

Nienke Brinkman maakt op zondag 20 oktober haar comeback tijdens de TCS Amsterdam Marathon. Brinkman zou eigenlijk vorig jaar al van start gaan bij de World Atletics Platinum Label marathon, maar moest toen kort voor de wedstrijd haar limietpoging...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!