Femke Bol en Lieke Klaver dor naar halve finale 400 meter indoor

door 3 mrt, 2023Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl

Vandaag hebben Femke Bol en Lieke Klaver zich eenvoudig geplaatst voor de halve finale 400 meter tijdens de EK indoor in Istanbul. Bol liep de race ‘rustig’ uit en noteerde een tijd van 52,35 seconden. Later op de dag komen zij weer in actie om de halve finales te lopen, deze beginnen om 17:55 uur.

Meer Nederlanders in actie

Ook kwam Lisanne de Witte in actie op de 400 meter, maar helaas kwam zij niet verder dan de vierde plaats in een tijd van 53,61 seconden.

Liemarvin Bonevacia en Isayah Boers kwamen vanochtend ook in actie op de 400 meter en beide plaatste zich voor de halve finales later op de dag (17:55 uur). Boers werd tweede in zijn serie in een tijd van 46,72, ook Bonevacia werd tweede (in zijn serie) en noteerde een tijd van 46,87.

Debutant Isaya Klein werd derde in zijn serie in ene tijd van 46,74 en moest wachten of deze tijd goed genoeg zou zijn om door te gaan als een van de twee snelste verliezers, helaas was dit niet het geval.

Maureen Koster komt vandaag nog in actie in de finale van de 3000 meter, Koster plaatste zich gisteren voor de finale die vanavond om 18:18 uur start.

Bekijk hier het gehele tijdschema van de EK indoor atletiek in Istanbul.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest