Urban Trail Breda toont de meest bijzondere plekjes van Breda

door 5 mrt, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Hardlopen langs de delicatessen in de Foodhall en in volle vaart door de escaperoom? Tijdens de KLM Urban Trail Breda ontdekken de deelnemers al hardlopend 12 bijzondere locaties.

Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail kun je hardlopend de Parel van het Zuiden ontdekken. Je rent langs én door plekken waar je anders niet komt. Voor de aankomende editie op zondag 26 maart heeft de organisatie een vernieuwd parcours door de binnenstad bekend gemaakt.

De start-finish vinden plaats bij Brouwerij Frontaal. Deze innovatieve en uiterst smaakvolle locatie is het ideale startpunt voor een hardlooptocht door de stad. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Onderweg maken onder andere bibliotheek Nieuwe Veste, Foodhall Breda, Escaperoom 076 en Chassé Theater deel uit het van het parcours. “Gaaf dat zoveel locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers! Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen.“ vertelt organisator Naömi van Pelt.

Urban Trail Breda

Een compleet overzicht van het parcours en de deelnemende locaties is te vinden op www.bredaurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

Voor elk niveau

Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail Breda zeer toegankelijk. “Het is geen wedstrijd en je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het om plezier maken. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden. Kortom: het leukste uitje op de zondagmorgen.” besluit van Pelt.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Inschrijven

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Breda op zondag 26 maart is nog mogelijk. Kijk op www.bredaurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!