Download gratis de vernieuwde CPC Loop app

door 7 mrt, 2023Apps, Gadgets en apps0 Reacties

CPC Loop app

Aanstaande zondag (12 maart) is het weer zo ver, dan staan er weer duizenden mensen aan de start van de CPC Loop. Het beloofd een mooi hardloopfeest te worden met vele toeschouwers en met de vernieuwde app van de CPC Loop kunnen jou toeschouwers je volgen tijdens je wedstrijd.

Meer informatie over de CPC Loop app

Voor de 47e editie van de NN CPC Loop Den Haag is de gehele eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers mogelijk om hun favoriete deelnemers te volgen. Door middel van pushnotificaties worden de tussentijden van de gevolgde hardloper gedeeld. Zo kan de prestatie op afstand gevolgd worden.

Via de app kunnen op 12 maart de deelnemers aan de ON Running 5km loop, 10km loop en NN Halve Marathon gevolgd worden. De uitslagen van deze onderdelen zijn hier ook te vinden.

Download gratis de app

De officiële app voor de NN CPC Loop Den Haag is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

In de dagen tot het evenement zal de deelnemerslijst regelmatig geüpdatet worden. Mocht je jezelf of een deelnemer niet kunnen vinden, zal deze later worden toegevoegd.

Veel succes zondag.

Tags: apps | CPC loop

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Pin It on Pinterest