Mizuno & Roxy: running meets fashion

door 11 mrt, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Mizuno WAVE RIDER 26 ROXY

Mizuno lanceert de WAVE RIDER 26 ROXY, de eerste hardloopschoen van het merk in samenwerking met ROXY. ROXY is een merk voor vrouwen die houden van beach culture en een actieve levensstijl. De hardloopschoen is verkrijgbaar in de online winkel van Mizuno en in sportwinkels wereldwijd. Informatie: www.mizuno.com.

ROXY is een merk dat de positieve energie van vrouwen viert en vrouwelijke atleten, waaronder surfers van wereldklasse, ondersteunt. De samenwerking tussen ROXY en sportmerk Mizuno dat sporters aanmoedigt om altijd verder te gaan onder de slogan REACH BEYOND, kwam tot stand dankzij hun gemeenschappelijke ambities. De samenwerking wordt versterkt door de inzet van de twee merken voor wereldwijd milieubehoud.

Verkrijgbaar in warmroze en turkoois

Model ROXY is gebaseerd op de WAVE RIDER 26, een neutrale allround hardloopschoen voor je dagelijkse run en geschikt voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Zo heeft de Wave Rider 26 een extra dikke MIZUNO ENERZY-tussenzool waardoor je als hardloper meer demping en energieteruggave ervaart. Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende kunststof Wave Plate in de vorm van een golf. Deze constructie zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet.

Mizuno Wave Rider 26 Roxy is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: warmroze gecombineerd met koraal en turkoois. Het design ademt een stijlvolle surfspirit waarmee je heerlijk van het strand naar je favoriete park rent. De schoenen zijn gemaakt van gerecycled polyester en plantaardige materialen. Ook tijdens het fabricageproces wordt aandacht besteed aan het verminderen van de milieu-impact. Beide merken hebben het grootste respect voor de natuur en hun inzet en passie voor de bescherming van het wereldwijde milieu komt hier prachtig samen in de Mizuno Wave Rider 26 Roxy.

Informatie

Dameshardloopschoen Mizuno Wave Rider 26 Roxy is verkrijgbaar bij (online) runningspeciaalzaken, zoals RunningDirect.nl. Consumentenadviesprijs € 159,95. Informatie: www.mizuno.com

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!