Mizuno & Roxy: running meets fashion

door 11 mrt, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
Mizuno WAVE RIDER 26 ROXY

Mizuno lanceert de WAVE RIDER 26 ROXY, de eerste hardloopschoen van het merk in samenwerking met ROXY. ROXY is een merk voor vrouwen die houden van beach culture en een actieve levensstijl. De hardloopschoen is verkrijgbaar in de online winkel van Mizuno en in sportwinkels wereldwijd. Informatie: www.mizuno.com.

ROXY is een merk dat de positieve energie van vrouwen viert en vrouwelijke atleten, waaronder surfers van wereldklasse, ondersteunt. De samenwerking tussen ROXY en sportmerk Mizuno dat sporters aanmoedigt om altijd verder te gaan onder de slogan REACH BEYOND, kwam tot stand dankzij hun gemeenschappelijke ambities. De samenwerking wordt versterkt door de inzet van de twee merken voor wereldwijd milieubehoud.

Verkrijgbaar in warmroze en turkoois

Model ROXY is gebaseerd op de WAVE RIDER 26, een neutrale allround hardloopschoen voor je dagelijkse run en geschikt voor zowel duurloop als snelle intervaltraining. Zo heeft de Wave Rider 26 een extra dikke MIZUNO ENERZY-tussenzool waardoor je als hardloper meer demping en energieteruggave ervaart. Tussen de twee lagen MIZUNO ENERZY ligt de bekende kunststof Wave Plate in de vorm van een golf. Deze constructie zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht tijdens de afzet.

Mizuno Wave Rider 26 Roxy is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: warmroze gecombineerd met koraal en turkoois. Het design ademt een stijlvolle surfspirit waarmee je heerlijk van het strand naar je favoriete park rent. De schoenen zijn gemaakt van gerecycled polyester en plantaardige materialen. Ook tijdens het fabricageproces wordt aandacht besteed aan het verminderen van de milieu-impact. Beide merken hebben het grootste respect voor de natuur en hun inzet en passie voor de bescherming van het wereldwijde milieu komt hier prachtig samen in de Mizuno Wave Rider 26 Roxy.

Informatie

Dameshardloopschoen Mizuno Wave Rider 26 Roxy is verkrijgbaar bij (online) runningspeciaalzaken, zoals RunningDirect.nl. Consumentenadviesprijs € 159,95. Informatie: www.mizuno.com

Tags: Mizuno

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

Hardlopen als nooit tevoren: HOKA lanceert de Rocket X 2

HOKA®, onderdeel van Deckers Brands (NYSE: DECK), lanceert met trots de gloednieuwe Rocket X 2, de meest geavanceerde hardloopschoen van het merk tot nu toe. De Rocket X 2 is gemaakt voor de meest competitieve, veeleisende runs op de weg en is...

Pin It on Pinterest