PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

door 11 mrt, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl
PUMA ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met PUMA’s NITRO foam-laag en verbeterde begeleiding met het RUNGUIDE-systeem.

Erin Longin, General Manager van PUMA’s Run Train Business Unit – “We zijn erg enthousiast over de introductie van onze nieuwste innovatieve hardloopschoen voor dagelijks gebruik. De ForeverRUN NITRO biedt een combinatie van begeleiding en demping die aantrekkelijk is voor iedere type renner. We weten dat alle renners anders lopen en wilden een schoen die voor iedereen werkt.”

Nadat de ForeverRUN in het lab is getest, heeft PUMA de ForeverRUN ook op het veld laten testen door 196 renners, tijdens hun grootste slijtage test ooit. De renners hebben 47.000 km afgelegd en ondervonden dat de ForeverRUN stabieler is dan andere hardloopschoenen, de pronatiesnelheid hielp verminderen en de piekschok/acceleratie van het scheenbeen verminderde. Dankzij de NITRO foam-laag met dubbele dichtheid vonden de renners de schoen zachter en responsiever dan een traditionele stabiliteitsschoen.

Een uniek element van de ForeverRUN NITRO is de inlegzool die in samenwerking met de experts van Kaiser Sport & Ortopædi is ontwikkeld. De inlegzool biedt verbeterde ondersteuning van de voetboog en begeleiding van de voetaanzet.  

Jan Steinicke, CEO van Kaiser Sport & Ortopædi  – “Het ontwikkelen van een sockliner met echte impact op de loopervaring voor een meerderheid van de lopers is ingewikkeld. Maar, door een unieke samenwerking met PUMA hebben we dit tot in de perfectie getest. Alles is met de hand ontworpen, gemaakt, gegoten en geslepen en vervolgens gedigitaliseerd en geperfectioneerd voor een onvergetelijke hardloopervaring.”

Prijs en beschikbaarheid

De ForeverRUN NITRO is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen, voor €160. Ze zijn beschikbaar bij RunningDirect.nl.

Tags: PUMA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest