PUMA lanceert nieuwe hardloopschoen: de ForeverRUN NITRO

door 11 mrt, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
PUMA ForeverRUN NITRO

Afgelopen week heeft PUMA een nieuwe hardloopschoen toegevoegd aan haar running assortiment, de ForeverRUN NITRO. Een nieuwe generatie hardloopschoen voor iedereen en elk niveau. De ForeverRUN NITRO bevat een unieke combinatie van demping met PUMA’s NITRO foam-laag en verbeterde begeleiding met het RUNGUIDE-systeem.

Erin Longin, General Manager van PUMA’s Run Train Business Unit – “We zijn erg enthousiast over de introductie van onze nieuwste innovatieve hardloopschoen voor dagelijks gebruik. De ForeverRUN NITRO biedt een combinatie van begeleiding en demping die aantrekkelijk is voor iedere type renner. We weten dat alle renners anders lopen en wilden een schoen die voor iedereen werkt.”

Nadat de ForeverRUN in het lab is getest, heeft PUMA de ForeverRUN ook op het veld laten testen door 196 renners, tijdens hun grootste slijtage test ooit. De renners hebben 47.000 km afgelegd en ondervonden dat de ForeverRUN stabieler is dan andere hardloopschoenen, de pronatiesnelheid hielp verminderen en de piekschok/acceleratie van het scheenbeen verminderde. Dankzij de NITRO foam-laag met dubbele dichtheid vonden de renners de schoen zachter en responsiever dan een traditionele stabiliteitsschoen.

Een uniek element van de ForeverRUN NITRO is de inlegzool die in samenwerking met de experts van Kaiser Sport & Ortopædi is ontwikkeld. De inlegzool biedt verbeterde ondersteuning van de voetboog en begeleiding van de voetaanzet.  

Jan Steinicke, CEO van Kaiser Sport & Ortopædi  – “Het ontwikkelen van een sockliner met echte impact op de loopervaring voor een meerderheid van de lopers is ingewikkeld. Maar, door een unieke samenwerking met PUMA hebben we dit tot in de perfectie getest. Alles is met de hand ontworpen, gemaakt, gegoten en geslepen en vervolgens gedigitaliseerd en geperfectioneerd voor een onvergetelijke hardloopervaring.”

Prijs en beschikbaarheid

De ForeverRUN NITRO is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar, voor zowel mannen als vrouwen, voor €160. Ze zijn beschikbaar bij RunningDirect.nl.

Tags: PUMA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!