Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

door 14 mrt, 2023Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl
Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt Brooks de Dare Strappy 2.0- en Drive Plunge 2.0-collectie op de markt. De Dare-collectie biedt ondersteuning en comfort zodat lopers hun grenzen kunnen verleggen. Kenmerken van de Dare-modellen zijn onder meer de eenvoudige verstelbaarheid van de sluitingen, versterkte materialen voor extra duurzaamheid en een bredere onderband voor een extra stevige pasvorm. De Drive-collectie biedt veelzijdige en ademende compressieve ondersteuning om borstbewegingen tijdens het hardlopen te verminderen. Het design van de Brooks Run Bra’s is gebaseerd op onderzoek naar borstbewegingen en draagtesten op een breed scala aan lichamen en borstformaten. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf nu op www.brooksrunning.nl en bij geselecteerde retailers. Prijzen lopen uiteen van EUR 40 tot EUR 65.

Brooks Run Bra’s zijn gemaakt voor de hoge impact van hardlopen

Brooks Run Bra’s zijn speciaal gemaakt voor de hoge impact van hardlopen. Overmatige beweging van de borsten kan de lengte van de passen tot wel 4 cm verkorten – tijdens een marathon komt dat neer op meer dan 1,5 km. Brooks werkte samen met de University of Portsmouth Research Group in Breast Health aan een biomechanische studie om de impact van borstbewegingen op het hardlopen te onderzoeken. Brooks testte de Run Bra’s onder behadragers met een B-cup tot een E-cup om inzicht te krijgen in wat voor ondersteuning zij van hun sportbeha verlangen. Dit heeft geresulteerd in een vernieuwde Run Bra-collectie. De Brooks Run Bra-collectie bestaat uit zowel pullover-opties als verstelbare opties, zodat lopers kunnen beslissen welke optie het beste bij hun behoeften past. Alle beha’s zijn uitgerust met verstevigde materialen en een brede onderband voor extra ondersteuning en comfort.

“Brooks Run Bra’s zijn ontworpen om comfortabele ondersteuning bij hoge impact te bieden om borstbewegingen te beperken en lopers in staat te stellen hun grenzen te verleggen. Brooks Run Bra’s zijn speciaal ontworpen voor de manier waarop het vrouwelijk lichaam beweegt. De beha’s zijn op alle fronten getest om ervoor te zorgen dat ze comfort en ondersteuning bij hoge impact bieden, van de eerste tot de laatste kilometer”, benadrukt Helen Spalton, Brooks Running Apparel Merchandiser EMEA. “Onze nieuwste innovaties bieden nog meer handige verstelbaarheid, een pasvorm die goed blijft zitten en optimale ondersteuning. Deze innovaties leveren echt een prestatieverschil op, want een goed passende hardloopbeha kan je letterlijk sneller doen lopen.”

Download hier de byliner met aanvullende informatie over het onderzoek.

Dare Strappy 2.0 – Ondersteuning bij hoge impact in een gestroomlijnde pullover-stijl

Deze collectie wordt ‘Dare’ genoemd vanwege haar natuurlijke gevoel van energie, enthousiasme en lef. Met hun ondersteuning en comfort helpen Dare Run Bra’s je om je beha helemaal te vergeten en volledig ‘in de zone’ te komen tijdens het lopen. De beha’s in de Dare-collectie hebben drie gelijke eigenschappen:

  • ‘Ready-to-run’ ondersteuning, ontworpen voor een breed scala aan maten. Ingebouwde, voorgevormde cups die ervoor zorgen dat alles stevig en comfortabel op zijn plaats blijft zitten.
  • De naadloze afwerking zorgt voor gladde randen, wat striemen en schuren vermindert.
  • Ondersteunende stof en voorgevormde cups bieden een zichtbare vorm en een glad silhouet.

Alle nieuwe Dare 2.0-modellen zijn ontworpen met oog voor detail, om uitzonderlijk comfort te bieden. De Dare Strappy 2.0 biedt ondersteuning bij hoge impact in een gestroomlijnde pullover-stijl, met een open rug met bandjes die voor een frisse look zorgen. De DriLayer HorsePower performance-stof zorgt voor een veilig gevoel en voert zweet af, terwijl nieuwe lasergesneden perforaties op plaatsen met veel zweet de luchtstroom optimaliseren. De Dare Strappy-hardloopbeha omhult de borst om beweging tijdens het hardlopen te verminderen. De nieuwe collectie beschikt over een breed scala aan maten van 30-44 (65-100) onderband en A-G cups, met uitzondering van de Dare Strappy 2.0, die speciaal is ontworpen voor consumenten met cup A of B.

Drive Plunge 2.0 – Ondersteuning bij hoge impact met een stoere stijl

De Drive Run Bra’s zijn geïnspireerd door de energie en motivatie die nodig is om dag in, dag uit doelen te bereiken. De Drive Plunge 2.0 biedt ondersteuning bij hoge impact met een stoere stijl, een uniek ontwerp en sportieve mesh. Het strategisch geplaatste mesh zorgt voor luchtstroom zodat je koel, droog en comfortabel blijft. De beha’s in de Drive-collectie bieden allemaal:

  • Compressieve ondersteuning voor een breed scala aan maten. Lichtgewicht, compressieve materialen die omsluiten en meebewegen met lichaam voor ondersteuning tijdens het hardlopen.
  • Veelzijdigheid, dankzij de verschillende modellen met onderscheidende kenmerken.
  • Naast de nieuwe collectie biedt de Drive Plunge 2.0 ook lichte bedekkingsopties dankzij de uitneembare cups en ingetogen styling. 
Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest