Meppel City Run organiseert SlooOW Business Run

door 21 mrt, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Meppel City Run

Op zondag 4 juni 2023 vindt de 10 e editie van de Meppel City Run plaats. De Meppel City Run is een hardloopwedstrijd van 4 of 8 Engelse mijl door het centrum van Meppel. Je kunt als individu meedoen, maar je kunt dit jaar ook weer een sportieve prestatie neerzetten als team en samen over de finish gaan. De organisatie wil een toegankelijk hardloopevenement neerzetten voor iedereen en daarmee gezond leven en voldoende bewegen stimuleren. Met de Business Run hoopt de organisatie een groot publiek te bereiken.

Wiebo Walstra (Voorzitter Meppel City Run): “Ons doel is om de loopsport te promoten en we willen daarbij een bijdrage leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl voor alle mensen binnen de samenleving.” De Meppel City Run organiseert dit jaar de SlooOW Business run speciaal voor bedrijven. Meedoen en trainen voor de Meppel City Run zorgt voor een goede sfeer in het bedrijf, maar natuurlijk ook voor gezonde en actieve werknemers. “Die gezelligheid kunnen we wel gebruiken na een periode van Covid. Niet alleen teambuilding en plezier op de dag zelf, maar zeker ook de voorpret in de aanloop van het event.” Alsdus Els Dubbink (PR en communicatie).

Hardloopclinic voor de business teams

Dit jaar is er een leuke nieuwe toevoeging aan de SlooOW Busines Run. TriathlonWorld (sportieve partner van De Meppel City Run) verzorgt op zaterdagochtend 22 april een loopclinic voor alle business run deelnemers. Zo kan iedereen nog beter voorbereid aan de start staan.

Meppel City Run bestaat 10 jaar

Dit jaar is een bijzonder jaar, want dit jaar zal de 10e editie van De Meppel City Run plaatsvinden. Het zal een extra feestelijke editie worden met bijbehorende acties. Wiebo over het hardloopevent: “Wij hopen iedereen in de regio (en daarbuiten) te kunnen bereiken om samen een gezonde dag vol plezier te hebben. Van jong tot oud. Van beginner tot doorgewinterde loper. En natuurlijk willen we onze mooie binnenstad ook graag presenteren aan de wijde regio.”

Hier is meer informatie over de business Run en de inschrijving.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!