Runner’s World verlengt samenwerking met Sportorganisatie Le Champion

door 21 mrt, 2023Evenementen0 Reacties

Runner's World Pacing Team
Runner’s World Pacing Team

Runner’s World van uitgeverij Hearst Netherlands is in 2023 en 2024 wederom mediasponsor van alle hardloopevenementen van Sportorganisatie Le Champion. Runner’s World en Le Champion benadrukken met deze samenwerking het geloof in, en het belang van (buiten) bewegen en sporten. Beide merken geloven dat hardlopen en sporten in het algemeen een positieve bijdrage levert aan het mentale en fysieke welzijn van mensen.

De bekendste evenementen van Le Champion zijn de Zandvoort Circuit Run, de Dam tot Damloop en de TCS Amsterdam Marathon. Andere evenementen binnen het verlengde partnership zijn de NN Egmond Halve Marathon, de Groet uit Schoorl Run, de Hilversum City Run, de Alkmaar City Run by night en de Mar-athon Sneek. Bij een aantal van deze evenementen wordt het Runner’s World pacing team ingezet, dit zijn tempobegeleiders die deelnemers kunnen helpen hun gewenste streeftijd te behalen.

“Het Runner’s World pacing team bestaat uit nationale en internationale hardlopers met jarenlange ervaring in het marathonlopen. Runner’s World is trots dat zoveel getalenteerde lopers zich elk jaar willen inzetten als pacer en hiermee andere deelnemers kunnen helpen”, aldus Thomas Zijlma, Hoofdredacteur ad interim Runner’s World Magazine.

Voor Le Champion is Runner’s World een waardevolle mediapartner. René Wit, adjunct directeur bij Le Champion: “De doelgroep van Runner’s World sluit naadloos aan bij onze deelnemers. Actieve en doelbewuste hardlopers die wij graag willen motiveren en inspireren voor de evenementen op onze kalender. De samenwerking geeft ons de mogelijkheid om hardloopverhalen tot leven te brengen en we kijken er naar uit om dat de komende twee jaar met elkaar te blijven doen.”

Over Runner’s World

Runner’s World is het meest gelezen en toonaangevende hardloopplatform van Nederland en België. Het inspireert én informeert lopers over alles wat met hardlopen te maken heeft – in het magazine, maar ook op de talloze andere digitale mediakanalen zoals runnersworld.nl, diverse social mediakanalen en podcasts. Het merk omvat e-courses, trainingsschema’s en tips, product reviews en recepten, maar ook inspirerende verhalen en interviews met hardlopers van alle niveaus, van amateurs tot topsporters. Meer informatie: www.runnersworld.nl 

Over Le Champion

Met meer dan 60 fiets-, hardloop- en wandelevenementen brengt Le Champion jaarlijks ruim 250.000 mensen in beweging. Dankzij de inzet van 3.500 vrijwilligers en met 16.000 leden is Le Champion een van de grotere sportorganisaties van Nederland. Zoveel mogelijk mensen – jong en oud – inspireren en faciliteren om te sporten en te bewegen, dat is de missie van Le Champion, om daarmee bij te dragen aan vitale mensen en een gezonde samenleving. Meer informatie: www.lechampion.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Vanochtend klonk het startschot van de uitverkochte Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. In een ongedwongen sfeer genoten 1.000 deelnemers van de prachtige natuur en het winterse hardloopweer. Met afstanden van 8 en 16 kilometer zijn de hardlopers...

Pin It on Pinterest