Veel nieuwe bijzondere plekken in het parcours voor de Urban Trail Groningen 2023

door 22 mrt, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Groningen

Hardlopen door de Universiteitsbibliotheek en in volle vaart door de IKEA? Tijdens de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april ontdekken de deelnemers al hardlopend 16 bijzondere locaties. Het nieuwe parcours van deze avontuurlijke run is vandaag bekend gemaakt.

Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail kun je hardlopend de binnenstad ontdekken. Je rent langs én door locaties waar je anders niet zo snel komt. Zo vinden de start en finish dit jaar plaats op een heel bijzondere locatie; bij de Euroborg! Het stadion waar FC Groningen haar thuiswedstrijden speelt vormt de ideale startplek voor een ontdekkingstocht door de stad.

Deelnemers kunnen deze editie kiezen voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 11 kilometer. Organisator Johan Meijer vertelt: “We hebben een volledig nieuw parcours uitgewerkt en we zijn erg blij dat zoveel nieuwe locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers. Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen, zeker ook verrassend voor deelnemers die eerder hebben meegedaan!“

Parcourskaart Urban Trail Groningen

Voor elk niveau

Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail Groningen zeer toegankelijk. Het is geen wedstrijd en je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het om plezier maken en de stad (her)ontdekken. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden.

Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april is nog mogelijk. Kijk op www.groningenurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!