Veel nieuwe bijzondere plekken in het parcours voor de Urban Trail Groningen 2023

door 22 mrt, 2023Evenementen0 Reacties

Urban Trail Groningen

Hardlopen door de Universiteitsbibliotheek en in volle vaart door de IKEA? Tijdens de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april ontdekken de deelnemers al hardlopend 16 bijzondere locaties. Het nieuwe parcours van deze avontuurlijke run is vandaag bekend gemaakt.

Een ware ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail kun je hardlopend de binnenstad ontdekken. Je rent langs én door locaties waar je anders niet zo snel komt. Zo vinden de start en finish dit jaar plaats op een heel bijzondere locatie; bij de Euroborg! Het stadion waar FC Groningen haar thuiswedstrijden speelt vormt de ideale startplek voor een ontdekkingstocht door de stad.

Deelnemers kunnen deze editie kiezen voor een korte route van ongeveer 6 kilometer of een lange route van ongeveer 11 kilometer. Organisator Johan Meijer vertelt: “We hebben een volledig nieuw parcours uitgewerkt en we zijn erg blij dat zoveel nieuwe locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers. Zo wordt het een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen, zeker ook verrassend voor deelnemers die eerder hebben meegedaan!“

Parcourskaart Urban Trail Groningen

Voor elk niveau

Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail Groningen zeer toegankelijk. Het is geen wedstrijd en je hoeft geen fervent hardloper te zijn. Bij deze avontuurlijke run gaat het om plezier maken en de stad (her)ontdekken. De deelnemers krijgen onderweg voldoende tijd om te genieten en foto’s te maken van de vele bezienswaardigheden.

Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Groningen op zondag 2 april is nog mogelijk. Kijk op www.groningenurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Geslaagde derde editie Pre-Run NN Egmond Halve Marathon

Vanochtend klonk het startschot van de uitverkochte Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. In een ongedwongen sfeer genoten 1.000 deelnemers van de prachtige natuur en het winterse hardloopweer. Met afstanden van 8 en 16 kilometer zijn de hardlopers...

Pin It on Pinterest