Podcast De Pacer: Tegenslag, terug op het rechte pad en taperen

door 24 mrt, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben ze het over de voorbereidingen van Pim zijn Marathon.

Wat te doen als het tegenzit tijdens een marathonvoorbereiding? Welke keuzes maak je om weer de weg omhoog in te slaan? Hoe blijf je geduldig, hoe analyseer je waar de pijnpunten liggen en hoe wakker je het vuur weer aan als coach en atleet? 
Daar praten we vandaag over, op drieënhalve week voor de start van de Marathon Rotterdam, met Guido Hartensveld en Michel Butter. Ingezoomd wordt op de moeizame maand van Pim en de weg naar verbetering die inmiddels volop is ingezet. En, omdat de tijd tikt aandacht voor het welbekende fenomeen: taperen. Hoe doe je dat, welke mogelijkheden zijn er, hoe zorg je voor de juiste onderhoudsdoseringen, de juiste spierspanning en het goede gevoel op de grote dag?

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!