In het boek Run vind je de 100 mooiste hardlooproutes ter wereld

door 28 mrt, 2023Hardloopboeken0 Reacties

Select 2024Select 2024
Omslag van het boek Run

Al rennend de wereld ontdekken? Trek je hardloopschoenen aan en ga op pad naar de mooiste plekken. Run neemt je met 100 hardlooproutes mee op avontuur. Het boek verschijnt 31 mei bij uitgeverij Spectrum is samengesteld door Capitool.

De tochten in dit boek zijn geselecteerd door ervaren hardlopers; van niet te missen marathons tot een rondje in het park. Volg de kustpaden in Nieuw-Zeeland, ren de Tafelberg op of verken de heuvels van het ongerepte regenwoud in Costa Rica.

Voor elke route vind je naast de prachtige fotografie, ook uitgebreide routebeschrijvingen en praktische informatie ter voorbereiding, zoals afstand en een hoogteprofiel. Ook zijn er GPX-bestanden beschikbaar. Ben je uitgerend? Dan geeft dit boek je ook fijne tips over bezienswaardigheden in de buurt. 

  • Verbluffende fotografie van epische hardlooptochten
  • Inspirerend boek, inclusief veel praktische informatie
  • Ideaal cadeau voor hardlopers
  • Opvolger van de succesvolle boeken Ride en Hike

Prijs en info

Het gebonden boek telt 224 pagina’s en heeft als adviesprijs €27,99, het boek kan je hier reserveren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Ik háát hardlopen!…dacht ik

Na een aantal jaren blogs geschreven te hebben, begon ik ruim twee jaar geleden met het schrijven van een boek; iets dat ik al heel lang wilde. Hoewel verschillende ideeën voor thrillers en romans de revue passeerden, bleek mijn eerste boek toch...

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

5 gezonde hardloopboeken voor na de feestdagen

Na de feestdagen zoals Sinterklaas, de Kerstdagen en oud en nieuw, is het tijd voor de goede voornemens. Na deze dagen wordt het weer tijd om extra goed op je voeding te letten en weer heerlijk "gezond" hard te gaan lopen. Hieronder hebben wij 5...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!