Tip voor tweede Paasdag: hardlopen door de meest bijzondere locaties van Utrecht

door 30 mrt, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Urban Trail Utrecht

Hardlopen door de Domkerk en in volle vaart door de Jaarbeurs? Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht op paasmaandag 10 april ontdekken de deelnemers al hardlopend 22 bijzondere locaties in de Domstad. Het nieuwe parcours van deze avontuurlijke run is vandaag bekend gemaakt.

Bijzondere ontdekkingstocht

Tijdens de KLM Urban Trail Utrecht ren je langs én door locaties waar je anders niet zo snel komt. Het is een gezellige en sportieve manier om de stad te (her)ontdekken.

De start zal plaatsvinden bij Hoog Catharijne en de finishlijn wordt getrokken in het Moreelsepark. De deelnemers kunnen deze editie kiezen voor een korte route van ongeveer 5-6 kilometer of een lange route van ongeveer 10-12 kilometer. Organisator Naömi van Pelt vertelt: “We hebben voor deze editie een spectaculair nieuw parcours uitgewerkt en we zijn zeer verheugd dat zoveel nieuwe locaties hun deuren openstellen voor onze deelnemers. Het wordt een bijzondere ontdekkingstocht voor iedereen!“

Het nieuwe parcours gaat onder andere door Taplokaal Gist, LE:EN, de Winkel van Sinkel, de Jaarbeurs en de Domkerk.

Sportief paasuitje

De KLM Urban Trail Utrecht biedt de mogelijkheid om op een gezellige manier Pasen te vieren en tegelijkertijd sportief bezig te zijn. Met zowel een korte als een lange afstand is de KLM Urban Trail zeer toegankelijk. Je hoeft voor deze run geen fervent hardloper te zijn. Het evenement gaat niet om snelheid, maar om plezier maken en genieten.

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 10 april is nog mogelijk. Kijk op www.utrechturbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Femke Bol naar FBK Games 2024

Femke Bol naar FBK Games 2024

Femke Bol komt zondag 7 juli naar de FBK Games in Hengelo. De 24-jarige Amersfoortse loopt minder dan vier weken voor het begin van de Olympische Spelen in Parijs dus nog één keer in eigen land, in het Fanny Blankers-Koenstadion. Bol loopt er de...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest