Inschrijving Hilversum City Run sluit aanstaande maandag 3 april

door 1 apr, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Hilversum City Run door de Mediastad

Ruim 5.000 hardlopers staan op zondag 16 april in de startblokken voor de 19e editie van de Hilversum City Run. Deelnemers kunnen kiezen uit een 5 of 10 km, waarbij het parcours dwars door de binnenstad van Hilversum loopt. Voor de jonge hardlopers en families staan er de Bink Kids Run en Bink Family Run op het programma. Wie nog mee wil doen aan het hardloopevenement van Sportorganisatie Le Champion moet snel zijn, want de inschrijving sluit aanstaande maandag 3 april.

Alle afstanden gaan traditiegetrouw van start vanaf het gezellige Marktplein, in het hart van de stad en vlak bij het station. Het glooiende parcours brengt alle deelnemers door het bruisende centrum en langs de gezellige pleinen van de binnenstad. De vele muzikale optredens onderweg geven een extra boost richting de finish op het Marktplein, waar het enthousiaste publiek iedereen staat op te wachten.    

Media Park: terug van weggeweest

Het Media Park is na jaren van afwezigheid weer aan het parcours van de 10 kilometer toegevoegd. Deelnemers aan deze populaire afstand gaan het Media Park op bij de televisietoren en lopen vervolgens langs de gebouwen van onder andere de NOS, RTL en NPO. Nadat het iconische Beeld & Geluid is aangedaan, verlaten de hardlopers omroepland en gaat het parcours verder in de omliggende Gooise wijken en het centrum van Hilversum.

Bink Kids Run en Bink Family Run

Inmiddels zijn er al meer dan 1.500 inschrijvingen voor de Bink Kids Run en Bink Family Run. Speciaal tijdens de Bink Kids Run is er ook een Scholenkampioenschap waar klasgenootjes in teamverband de strijd aan kunnen gaan. De Bink Family Run is het onderdeel van de Hilversum City Run waar de hele familie aan mee kan doen. Het parcours van 1,5 km is ook goed toegankelijk voor wheelers, rolstoelen en kinderwagens en kan ook twee keer worden afgelegd.

Aanmelden van teams voor het Scholenkampioenschap is enkel online nog mogelijk tot en met 3 april. Op zondag 16 april is het nog mogelijk om individuele deelnemers voor de Bink Kids Run of Bink Family Run in te schrijven op het Marktplein. Kinderen ontvangen dan een startnummer zonder naam.

Sluiting inschrijving

Inschrijven voor de Hilversum City Run is nog mogelijk tot en met maandag 3 april via www.hilversumcityrun.nl. Er is geen na-inschrijving voor de twee hoofdafstanden en het Scholenkampioenschap op de dag van het evenement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!