Laatste 750 startbewijzen beschikbaar voor Alkmaar City Run by night

door 6 apr, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Alkmaar city Run by Night

De inschrijving voor de Alkmaar City Run by night gaat hard. Deze editie op woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, heeft al meer dan 90% van de startbewijzen verkocht. In totaal zijn er 10.000 startbewijzen beschikbaar. Voor de 5 en 10 km zijn er 9.000 tickets en voor de Rollebol Kids Run & Heroes Kids Run 1.000 tickets. Wie dit Run & Swing-evenement niet wil missen, wordt aangeraden zich snel in te schrijven. Dit kan, zolang de voorraad strekt, via www.alkmaarcityrun.nl.

Organisator Le Champion is blij met de jaarlijkse belangstelling voor het evenement. De populairste afstand voor de Alkmaar City Run by night is al jaren de 10 km. Voor de 5 en 10 km zijn er nog zo’n 750 startbewijzen beschikbaar.  

Business Run populairder dan ooit

Bedrijven kunnen zich ook inschrijven voor dit gezellige hardloopevenement. Vitaliteit op de werkvloer wordt namelijk steeds belangrijker, dus doe samen met collega’s, partners en/of relaties mee aan de Business Run. De gezelligheid vooraf, tijdens en na de hardloopprestaties zijn kenmerkend voor dit onderdeel. Dat is ook te merken aan de populariteit bij de inschrijvingen, er zijn namelijk nog maar enkele teams beschikbaar. Bedrijven kunnen zich aanmelden via de website.

Rollebol Kids Run

Er is ook aan de jongste hardlopers gedacht, zij kunnen deelnemen aan de Rollebol Kids Run. Kinderen tussen de 4 en 13 jaar kunnen meedoen over een afstand van 800 of 1.600 meter. Nieuw dit jaar is de Heroes Run: het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, psychologische uitdagingen hebt of iets heel anders. Iedereen is welkom! Online inschrijven via www.alkmaarcityrun.nl kan t/m 3 mei, er is geen deelnemerslimiet voor beide onderdelen. Op de dag zelf kan ook nog ingeschreven worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 4

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met Tasa Jiya Die uitkomt op de 200 meter en Noah Baltus op de 1.500 meter. Ook staan Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt aan de start van de 400 meter horden. Bekijk je het schema via je telefoon?...

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Mooie uitverkochte editie van de 13e Almere City Run

Op 16 juni 2024 was Almere weer het decor voor de Yanmar Almere City Run. Tijdens deze 13e editie stonden ruim 2.400 deelnemers aan de start. Het wisselvallige weer kon de pret niet drukken bij zowel deelnemers als toeschouwers. De Esplanade werd...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!