Podcast De Pacer: ruim anderhalf uur Marathonvoorpret

door 9 apr, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben ze het over de Marathon van Rotterdam samen met toplopers Björn Koreman en Abdi Nageeye.

Nog anderhalve week, dus bij De Pacer draait alles om de Marathon Rotterdam. We bellen met toplopers Björn Koreman en Abdi Nageeye. Lopen het parkoers langs. Nemen het plan door van Pim Bijl en vragen ons af hoe je als loper met moeilijke momenten in de slotfase om kan gaan.

En om de finish op de Coolsingel, en de verschillende fases van de 42 kilometer en 195 meter daarvoor, alvast ultiem te visualiseren is ook De Sfeerman aangeschoven. De speaker tijdens het marathonweekend pept jou alvast op, voor zover je nog niet op scherp stond.

Het harde werk zit erop, weten ook Nageeye en Koreman. Zij spreken over hun voorbereiding, de twijfels (steken in de zij, slijm), hun hoge omvang, het taperen, vertrouwen op de eindsprint en het vinden van het juiste groepje. 

Hoe dan ook: ruim anderhalf uur heerlijke voorpret.

Veel luisterplezier!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!