ASICS lanceert nieuwe Women’s collectie: NAGINO

door 12 apr, 2023Kleding, Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS lanceert de nieuwe NAGINO™ collectie. Ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. Deze nieuwe women’s collectie van ASICS is ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij het terugvinden van hun innerlijke rust. Ieder item is speciaal ontworpen om vrouwen zekerder in hun eigen lichaam te laten voelen. Comfortabel en ongestoord kunnen bewegen, dat is waar het om draait. Niet alleen tijdens je workout, maar ook ervoor en erna.

Nieuwe ontwikkelingen

De gloednieuwe ASICS collectie bestaat uit kledingstukken die onmisbaar zijn tijdens je training. Een van de hoogtepunten van de collectie is de NAGINO™ Run Unitard, gemaakt van premium heathered gebreide stof en ontworpen in een body-hugging vorm, zodat je vrij kan bewegen én je vrouwelijk voelt.

Bij elke sport outfit hoort natuurlijk ook passende sportschoenen, de collectie is dan ook volledig voorzien van bijpassende paren. Tevens komt de nieuwste productinnovatie van ASICS, de GEL-NIMBUS™ 25, terug in deze collectie. Alle onderdelen zijn zeer technisch en bieden opberg- en layering-opties om je outfit onderweg aan te passen. Martina Jurcova, Product Line Specialist bij ASICS legt uit: “We weten dat niets de geest zo bevrijdt als bewegen en daarom is de nieuwe collectie ontworpen om 100% afleidingsvrij te zijn, zodat men zich alleen op zichzelf en de training hoeft te concentreren.”

Campagne benadrukt de kracht van beweging op de geest

De launch van de nieuwe Women’s Collectie is onderdeel van een wereldwijde campagne die ASICS heeft ontwikkeld naar aanleiding van de ASICS 2022 State of Mind Index. Hieruit bleek dat vrouwen wereldwijd minder bewegen dan mannen en daardoor een lagere gemoedstoestand ervaren. De campagne benadrukt de kracht van beweging om vrouwen te helpen omgaan met dagelijkse stress.

In een wereld waar stress en angstgevoelens recordhoogtes bereiken, benadrukt de campagne de kracht van beweging om de mind te kalmeren. Door tijdens je training de kortademigheid op gespannen momenten af te zetten tegen de gecontroleerde, ritmische ademhaling, benadrukt de nieuwe campagne de kracht van beweging om de stress en spanningen van het dagelijks leven te compenseren.

ASICS Commitment to Move Every Mind

Volgens ASICS verdient elke geest het om te bewegen, zodat we allemaal een gezonde geest in een gezond lichaam kunnen bereiken. De missie van ASICS is dan ook om ongelijkheid in beweging aan te pakken en iedereen te ondersteunen om de positieve mentale voordelen van beweging te voelen. Deze missie is een reactie op de eerder genoemde ASICS State of Mind Index 2022, die een bewegingskloof tussen mannen en vrouwen aan het licht bracht.

Meld je hier aan voor meer informatie over Move Every Mind of voel je vrij om je verhaal te delen en je mening te geven over wat er moet gebeuren om bewegingsongelijkheid aan te pakken. De ASICS NAGINO™ Collection is nu online en in de winkel verkrijgbaar. Voor meer informatie, bezoek asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!