Download gratis de Marathon Rotterdam app

door 12 apr, 2023Apps, Gadgets en apps0 Reacties

Select 2024Select 2024
Marathon Rotterdam app

Aanstaande zondag is het weer zover, dan zal het startschot op de Coolsingel klinken voor de 42ste editie van de Marathon Rotterdam. Het beloofd een mooie en spannende dag te worden met veel toppers aan de start. Zo staan Abdi en Abdi weer aan de start en zij krijgen sterke concurrentie.

Volg jouw marathonhelden op 16 april

De NN Marathon Rotterdam app is weer live. In de officiële event app is alle belangrijke evenementinformatie te vinden en worden updates gedurende het marathonweekend gedeeld. Ook kunnen deelnemers gevolgd worden tijdens de NN Marathon Rotterdam en de 1/4 Marathon Rotterdam. Toeschouwers ontvangen tijdens de race pushmeldingen van tussentijden en kunnen de locatie van de deelnemer op het parcours volgen.

Verder kun je in de app gebruik maken van selfiefilters om de leukste selfies te maken in de stijl van de marathon.

Download gratis de officiële eventapp

De officiële “NN Marathon Rotterdam 2023” app is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en Google Play Store. Heb je al een app van een vorige editie? Verwijder de oude versie en installeer de nieuwe verse om gebruik te kunnen maken van de livetrack functie.

In de dagen tot de marathon zal de deelnemerslijst regelmatig geüpdatet worden. Mocht je jezelf of een deelnemer niet kunnen vinden, zal deze later worden toegevoegd.


0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Download gratis de vernieuwde app van de CPC Loop

Over 3 weken is alweer de 48e editie van de CPC Loop in Den Haag. Voor deze editie is de eventapp vernieuwd. Via deze app kun je gemakkelijk de laatste eventinformatie vinden en ontvang je updates over het event. Ook is het voor toeschouwers...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!