Inschrijving Dam tot Damloop is geopend

door 18 apr, 2023Evenementen0 Reacties

Dam tot Damloop

De inschrijving voor de 37e editie van de Dam tot Damloop is vanaf vandaag voor iedereen geopend. De afgelopen twee weken konden leden van Le Champion, businessteams en goede doelen zich al inschrijven. Op zaterdag 16 en zondag 17 september kunnen 65.000 hardlopers meedoen aan de Damloop by night en/of Dam tot Damloop, die bekend staat als hét hardloopfeest van Nederland. Naast de 10 Engelse Mijl (16,1 km), de traditionele afstand tussen Amsterdam en Zaandam, staat ook de Damloop by night (5 Engelse Mijl) weer op het programma. Inschrijven is mogelijk op www.damloop.nl

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Op zondag komen maar liefst 46.000 hardlopers in actie bij de 10 Engelse Mijl. De unieke start op de Prins Hendrikkade in Amsterdam, kippenvel bij het lopen door de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam, de onvergetelijke finish op de Peperstraat en als climax de afterparty in het Dam tot Dam Park.

Op zaterdagavond 16 september vindt de Damloop by night (5 Engelse Mijl) plaats. Het feestje waar eigenlijk iedere hardloper bij moet zijn. Lopen met een big smile op je gezicht en onderweg genieten van de vele DJ’s, bandjes én spectaculaire lichtshows. Hier kunnen 15.000 hardlopers aan meedoen. Op zondag 17 september komen bij de Mini Dam tot Damlopen in Zaandam en Amsterdam-Noord nog zo’n 3.500 kinderen in actie. Voor deze evenementen is de inschrijving ook sinds vandaag geopend.

Inschrijven Dam tot Dam Businessloop

De Dam tot Damloop is met ruim 2.500 businessteams ook de grootste bedrijvenloop ter wereld. Samen met collega’s, klanten of relaties meedoen aan dit loopspektakel is absoluut een onvergetelijke ervaring. Met een businesspakket profiteren bedrijven bovendien van exclusieve voordelen, zoals een gunstige startpositie en toegang tot speciale businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park. De inschrijving voor de Dam tot Dam Businessloop is al geopend sinds maandag 3 april, al meer dan 1.000 businessteams staan inmiddels ingeschreven. 

Dam tot Dam Weekend

Naast de Dam tot Damloop organiseert Le Champion op 16 september de Dam tot Dam Wandeltocht met 14.000 deelnemers en op zondag 17 september de Dam tot Dam FietsClassic met 6.000 deelnemers. Inschrijven voor deze evenementen is mogelijk op www.damtotdamwandeltocht.nl en www.damtotdamfietsclassic.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest