Podcast De Pacer: Dé MarathonafleveringPodcast

door 20 apr, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer hebben ze het over de Marathon van Rotterdam van afgelopen zondag.

17 april, de dag na de dag. De mooiste dag van het jaar, de Marathon Rotterdam. Tijd om de vele verhalen te vertellen en uiteraard te bellen met Abdi Nageeye, de nummer 3 en Nederlands kampioen.

Hunkeren. Zenuwen. Groeien. Opofferingen. Concessies. Coachen. De Gele Kanarie. De race. De afterparty. Het leven als loper. Alles komt aan bod nu een waar sterrenensemble is aangeschoven in de podcaststudio. Met Michel Butter, René Kuijs, Eric Brommert, Guido Hartensveld en Pim Bijl blikken we terug op een weekend vol enthousiasme en vreugde.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Podcast De Pacer: Hunkeren naar, de laatste van Lee, een Vlaamse ode

Podcast De Pacer: De grote Marathon nabeschouwing

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij een dag na de Marathon van Rotterdam over deze dag! The day after. Zoveel verhalen,...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest