HOKA introduceert geheel nieuwe jeugdcollectie voor de volgende generatie atleten

door 24 apr, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl
HOKA jeugdcollectie

HOKA lanceert zijn allereerste collectie kinderschoenen. Deze jeugdige collectie is speciaal ontworpen met de jonge sporter in het achterhoofd: de features zijn nauwkeurig afgestemd op kinderen, de focus ligt op een fijne pasvorm en de schoenen bevatten alle kenmerkende HOKA-technologieën die te vinden zijn in de productlijnen voor volwassenen. De collectie komt op de markt met drie HOKA-iconen: de Speedgoat 5 Youth, Clifton 9 Youth en Ora Slide 3 Youth. 

Hy Rosario, Director Outdoor and Kids bij HOKA: “In onze nieuwe Youth-collectie is 100% HOKA-DNA verweven, inclusief duurzame materialen die onze volgende generatie atleten helpen om met een lichtere voetafdruk te lopen. De Youth-collectie is geïnspireerd op onze drie meest populaire HOKA-stijlen, ontworpen met prestaties voorop en ontworpen om elk kind zijn of haar eigen avontuur te laten kiezen – of dit nu op de weg, de trail of onderweg naar school plaatsvindt.”

Speedgoat 5 Youth: Voor de volgende generatie kampioenen

De Speedgoat 5 Youth is gebaseerd op het ontwerp van dit eerste trail-icoon van HOKA. De schoen is doordacht ontworpen met extra aandacht voor duurzaamheid en heeft een geweven mesh-bovenwerk met 21% gerecycled polyethyleen tereftalaat (rPET) garens, een tussenzool die voor 30% uit suikerriet bestaat en stevige verbindingsstukken om grip en controle te verbeteren voor zelfs de meest spannende ontdekkingsreizen. Het jeugdmodel heeft ook een speciaal kindvriendelijk vetersysteem, voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De Speedgoat 5 Youth is verkrijgbaar in de maten 35.5 tot 39 tegen een adviesprijs van €110.

Clifton 9 Youth: Grote prestaties in een kleine omhuizing

De gloednieuwe Clifton 9 Youth is ontworpen voor kleine hardlopers en levert dezelfde prestaties als de HOKA Clifton, in een iets kleiner jasje. Net als de Speedgoat 5 Youth heeft hij een tussenzool die voor 30% uit suikerriet bestaat en 31% rPET garens geweven door het lichte, ademende bovenwerk. De versteviging van de tong zorgt ervoor dat deze ook bij heftige runs op zijn plek blijft en biedt de hele dag lang voetcomfort. Deze lichtgewicht runner is een toekomstvriendelijke optie voor de volgende generatie, en is verkrijgbaar in de maten 35.5 tot 39 tegen een adviesprijs van €100.

Ora Slide 3 Youth: Speciaal voor kindervoeten

De Ora Slide 3 biedt een hoop comfort in een klein formaat. Deze slip-on-schoen is geliefd vanwege zijn verlichtende eigenschappen voor na het hardlopen en maakt gebruik van duurzame materialen in zijn constructie, waaronder 20% suikerriet in de tussenzool en bovenzool. Het zachtere schuim direct onder de voet wordt aangevuld door een met rubber beklede EVA, voor de stevige tractie die actieve kinderen nodig hebben. De Ora Slide 3 Youth is verkrijgbaar in de maten 36 tot 39 voor een adviesprijs van €50.

De Speedgoat 5 Youth, Clifton 9 Youth en Ora Slide Youth zijn vanaf nu verkrijgbaar op HOKA.com en bij geselecteerde HOKA-retailers.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest