HOKA introduceert geheel nieuwe jeugdcollectie voor de volgende generatie atleten

door 24 apr, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
HOKA jeugdcollectie

HOKA lanceert zijn allereerste collectie kinderschoenen. Deze jeugdige collectie is speciaal ontworpen met de jonge sporter in het achterhoofd: de features zijn nauwkeurig afgestemd op kinderen, de focus ligt op een fijne pasvorm en de schoenen bevatten alle kenmerkende HOKA-technologieën die te vinden zijn in de productlijnen voor volwassenen. De collectie komt op de markt met drie HOKA-iconen: de Speedgoat 5 Youth, Clifton 9 Youth en Ora Slide 3 Youth. 

Hy Rosario, Director Outdoor and Kids bij HOKA: “In onze nieuwe Youth-collectie is 100% HOKA-DNA verweven, inclusief duurzame materialen die onze volgende generatie atleten helpen om met een lichtere voetafdruk te lopen. De Youth-collectie is geïnspireerd op onze drie meest populaire HOKA-stijlen, ontworpen met prestaties voorop en ontworpen om elk kind zijn of haar eigen avontuur te laten kiezen – of dit nu op de weg, de trail of onderweg naar school plaatsvindt.”

Speedgoat 5 Youth: Voor de volgende generatie kampioenen

De Speedgoat 5 Youth is gebaseerd op het ontwerp van dit eerste trail-icoon van HOKA. De schoen is doordacht ontworpen met extra aandacht voor duurzaamheid en heeft een geweven mesh-bovenwerk met 21% gerecycled polyethyleen tereftalaat (rPET) garens, een tussenzool die voor 30% uit suikerriet bestaat en stevige verbindingsstukken om grip en controle te verbeteren voor zelfs de meest spannende ontdekkingsreizen. Het jeugdmodel heeft ook een speciaal kindvriendelijk vetersysteem, voor gemakkelijk aan- en uittrekken. De Speedgoat 5 Youth is verkrijgbaar in de maten 35.5 tot 39 tegen een adviesprijs van €110.

Clifton 9 Youth: Grote prestaties in een kleine omhuizing

De gloednieuwe Clifton 9 Youth is ontworpen voor kleine hardlopers en levert dezelfde prestaties als de HOKA Clifton, in een iets kleiner jasje. Net als de Speedgoat 5 Youth heeft hij een tussenzool die voor 30% uit suikerriet bestaat en 31% rPET garens geweven door het lichte, ademende bovenwerk. De versteviging van de tong zorgt ervoor dat deze ook bij heftige runs op zijn plek blijft en biedt de hele dag lang voetcomfort. Deze lichtgewicht runner is een toekomstvriendelijke optie voor de volgende generatie, en is verkrijgbaar in de maten 35.5 tot 39 tegen een adviesprijs van €100.

Ora Slide 3 Youth: Speciaal voor kindervoeten

De Ora Slide 3 biedt een hoop comfort in een klein formaat. Deze slip-on-schoen is geliefd vanwege zijn verlichtende eigenschappen voor na het hardlopen en maakt gebruik van duurzame materialen in zijn constructie, waaronder 20% suikerriet in de tussenzool en bovenzool. Het zachtere schuim direct onder de voet wordt aangevuld door een met rubber beklede EVA, voor de stevige tractie die actieve kinderen nodig hebben. De Ora Slide 3 Youth is verkrijgbaar in de maten 36 tot 39 voor een adviesprijs van €50.

De Speedgoat 5 Youth, Clifton 9 Youth en Ora Slide Youth zijn vanaf nu verkrijgbaar op HOKA.com en bij geselecteerde HOKA-retailers.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!