Hardlopend de Hofstad ontdekken tijdens de Urban Trail Den Haag

door 25 apr, 2023Evenementen0 Reacties

Urban Trail Den Haag

Lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd onze prachtige Hofstad op een unieke manier (her)ontdekken? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 2 juli. Deze avontuurlijke run gaat onder andere door gebouwen, theaters, stadions en nog veel meer verrassende locaties. Kortom, je loopt langs en door plekken waar je (bijna) nooit komt.

Vernieuwd parcours met veel nieuwe locaties

Voor editie 2023 werken we aan een gloednieuw parcours langs en door de leukste locaties van Den Haag. De start en finish vinden plaats bij de Lange Voorhout. Vanuit hier kun je kiezen voor een korte route van 5 à 6 km of een lange route van 10 à 12 km. Onderweg maken onder andere museum Beeld & Geluid, Universiteit Leiden campus Den Haag en Amare deel uit het van het parcours. Met een heleboel toffe nieuwe locaties op het parcours kunnen we alle deelnemers een verrassende ontdekkingstocht aanbieden, ook als je al meerdere keren hebt meegedaan! 

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

De KLM Urban Trails zijn zeer toegankelijk. Met een korte afstand van 5 à 6 km en een lange afstand van 10 à 12 km kan vrijwel iedereen deelnemen. Plezier staat hierbij voorop. “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!” aldus de organisatie.

Sportievelingen kunnen zich via www.denhaagurbantrail.nlaanmelden voor deze bijzondere ontdekkingstocht door de stad. Een overzicht met alle KLM Urban Trails in 2023 is te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

Pin It on Pinterest