Inschrijving Tilburg Ten Miles geopend

door 25 apr, 2023Evenementen0 Reacties

SportSport
Tilburg Ten Miles
Foto: Joris Bisschops

Al jaren is de CZ Tilburg Ten Miles een begrip in Midden-Brabant. Op zondag 24 worden traditiegetrouw duizenden deelnemers verwacht aan de start van het hardloopevenement. Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de 34e editie.

De fantastische en gezellige sfeer op en rond het parcours maakt de CZ Tilburg Ten Miles uniek. Ieder jaar verwelkomt de organisatie duizenden deelnemers in de stad. Er is een divers aanbod aan afstanden, met de 10 Engelse Mijl als hoofdonderdeel. Hierdoor heeft de CZ Tilburg Ten Miles voor iedereen wat te bieden: van jong tot oud en van internationale topatleten tot recreanten. Er zijn afstanden van 400m voor de allerkleinsten tot 10 Engelse Mijl. De tienduizenden toeschouwers, vele straatorkestjes en talloze versierde straten maken het evenement is het één groot familiefeest. In diverse buurten en bij de finish wordt hartstochtelijk meegeleefd met de deelnemers.

‘Als wethouder Sport ben ik enorm trots op het feit dat wij de thuishaven zijn van een evenement als de Tilburg Ten Miles. Een evenement dat nationale en internationale topatleten naar onze stad brengt maar ook genoeg te bieden heeft aan recreanten, van jong tot oud. Sportief én inclusief: precies wat Tilburg is!’ aldus wethouder Maarten van Asten (Sport).

Snel parcours

De CZ Tilburg Ten Miles staat bekend om het snelle, IAAF gecertificeerde parcours. Zo liep de Ethiopische hardloper Haile Gebrselassie in 2005 een wereldrecord op de 10 Engelse Mijl met een tijd van 44.24. Ook het Nederlandse record op deze afstand is gevestigd in Tilburg en staat op naam van Khalid Choukoud (46.18).

Inschrijven

Vanaf vandaag kunnen zowel individuele deelnemers als business teams zich inschrijven voor de 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles. De deelnemers kunnen hierbij kiezen uit diverse onderdelen:

–         CZ Tilburg Ten Miles (16,1 km)

–         Rabobank 10 km

–         SPAR City Run 5 km

–         CZ Family Run (2 km)

–         De Wever TTM4YOU

–         Kids Run (800 meter)

–         Sterre Minirun (400 meter)

–         Fujifilm Business Run (10 EM, 10 km of 5 km)

Wie zich voor 31 mei inschrijft, kan gebruik maken van een gereduceerd tarief. Inschrijven is mogelijk via www.tilburgtenmiles.nl/inschrijven. Op de site van de CZ Tilburg Ten Miles is ook alle informatie te vinden over het programma en het parcours.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest