Zorg van de Zaak, het netwerk voor bedrijfsgezondheidszorg, drie jaar titelsponsor van de Business Runs van Utrecht Marathon

door 3 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Utrecht Marathon en de Dom Toren

Zorg van de Zaak en de Utrecht Marathon powered by Utrecht Science Park zijn een mooie samenwerking aangegaan, waarbij Zorg van de Zaak zich verbindt als titelsponsor van de Business Runs voor de komende drie jaar. Daarmee krijgt de Business Run vanaf deze editie de titel: Zorg van de Zaak Business Run.

Zorg van de Zaak is het bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland dat bestaat uit arbodiensten en interventiebedrijven. Samen bieden ze integrale en geïntegreerde oplossingen voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven. 

Bas Tomassen, directievoorzitter Zorg van de Zaak Netwerk: “Met de Business Run van de Utrecht Marathon hebben wij een ideaal evenement gevonden voor werkgevers om met hun medewerkers toe te werken naar een sportieve prestatie op een kwart en halve marathon. Dat is een mooi initiatief om te bouwen aan sterke teams en een positief werkklimaat waarin oog is voor de vitaliteit van het personeel als belangrijke randvoorwaarde voor mentale veerkracht en duurzame inzetbaarheid.”

Mario Kadiks, namens de organisatie van Utrecht Marathon: “We zijn buitengewoon verheugd dat Zorg van de Zaak zich wil verbinden aan ons evenement. Wij passen uitstekend bij elkaar omdat de dienstverlening van Zorg van de Zaak bijdraagt aan een gezondere samenleving. We gaan de komende jaren samen nog meer bedrijven inspireren en motiveren om hun medewerkers in beweging te laten komen tijdens Utrecht Marathon.” 

Bijna uitverkocht

De Utrecht Marathon vindt plaats op zondag 21 mei. Het belooft een succesvolle editie te worden waarbij een aantal onderdelen bijna zijn uitverkocht. De start en finish bevinden zich in het Utrecht Science park. De diverse afstanden hebben een aantrekkelijk parcours door het groen rondom Utrecht en de hoogtepunten van de Domstad. Utrecht Marathon kent een rijkgevuld programma waar naast de marathonafstand ook de Utrecht Science Park Halve Marathon, GenDx ¼ Marathon, het nieuwe onderdeel de Studenten Estafette en de KWF Mini Marathon deel van uitmaken. Vanaf dit jaar zal ook de Zorg van de Zaak Business Run gelopen worden. Inschrijven voor alle onderdelen is nog mogelijk via https://www.utrechtmarathon.com/inschrijven/

Ren tegen kanker

De 39e editie van de Utrecht Marathon steunt KWF Kankerbestrijding. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Deelnemers kunnen een donatie doen bij inschrijving of extra betekenis geven aan hun run en in actie komen voor baanbrekend kankeronderzoek in UMC Utrecht.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest