Inschrijving Zalkerloop verlengd

door 6 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Zalkerloop

Op zaterdag 13 mei is het dan eindelijk zover de derde “officiële” editie van de Zalkerloop. De Zalkerloop is een regionale loop door en in het prachtige IJsseldelta landschap. Het parcours start en eindigt in het idyllische dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos langs de IJssel. Er hebben zich nog nooit zoveel mensen aangemeld in de voorinschrijving van deze hardloopwedstrijd.

Daarom heeft de organisatie besloten om de inschrijving met een paar dagen te verlengen. De voorinschrijving zal t/m woensdag 10 mei open zijn. De Na inschrijving kun je in het Dorpshuis “An de Steege” Broeksteeg 42 in Zalk doen, waar ook de start zal plaatst vinden.

Het weerbericht ziet er fantastisch uit om er een ideaal loopevenement van te maken. Ben jij sportief en wil jij genieten van de prachtige IJsseldelta en het dorp Zalk?!! Schrijf je dan nu in op Zalkerloop.nl.

Vrijwilligers gezocht

Ben je iets minder sportief of geen hardloper, maar wil je toch genieten van het loopevenement, de prachtige IJsseldelta en het dorp Zalk. Dan kun je langskomen als supporter! Wil je nog iets meer mee maken van de wedstrijd? De Organisatie zoekt nog vrijwilligers. Als jij de Zalkerloop tot een succes wil maken meld je dan aan als vrijwilliger via zalkerloop@gmail.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!