Inschrijving Zalkerloop verlengd

door 6 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Zalkerloop

Op zaterdag 13 mei is het dan eindelijk zover de derde “officiële” editie van de Zalkerloop. De Zalkerloop is een regionale loop door en in het prachtige IJsseldelta landschap. Het parcours start en eindigt in het idyllische dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos langs de IJssel. Er hebben zich nog nooit zoveel mensen aangemeld in de voorinschrijving van deze hardloopwedstrijd.

Daarom heeft de organisatie besloten om de inschrijving met een paar dagen te verlengen. De voorinschrijving zal t/m woensdag 10 mei open zijn. De Na inschrijving kun je in het Dorpshuis “An de Steege” Broeksteeg 42 in Zalk doen, waar ook de start zal plaatst vinden.

Het weerbericht ziet er fantastisch uit om er een ideaal loopevenement van te maken. Ben jij sportief en wil jij genieten van de prachtige IJsseldelta en het dorp Zalk?!! Schrijf je dan nu in op Zalkerloop.nl.

Vrijwilligers gezocht

Ben je iets minder sportief of geen hardloper, maar wil je toch genieten van het loopevenement, de prachtige IJsseldelta en het dorp Zalk. Dan kun je langskomen als supporter! Wil je nog iets meer mee maken van de wedstrijd? De Organisatie zoekt nog vrijwilligers. Als jij de Zalkerloop tot een succes wil maken meld je dan aan als vrijwilliger via zalkerloop@gmail.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest