Inschrijving Zalkerloop verlengd

door 6 mei, 2023Evenementen0 Reacties

SportSport
Zalkerloop

Op zaterdag 13 mei is het dan eindelijk zover de derde “officiële” editie van de Zalkerloop. De Zalkerloop is een regionale loop door en in het prachtige IJsseldelta landschap. Het parcours start en eindigt in het idyllische dorp Zalk en gaat via het Zalkerbos langs de IJssel. Er hebben zich nog nooit zoveel mensen aangemeld in de voorinschrijving van deze hardloopwedstrijd.

Daarom heeft de organisatie besloten om de inschrijving met een paar dagen te verlengen. De voorinschrijving zal t/m woensdag 10 mei open zijn. De Na inschrijving kun je in het Dorpshuis “An de Steege” Broeksteeg 42 in Zalk doen, waar ook de start zal plaatst vinden.

Het weerbericht ziet er fantastisch uit om er een ideaal loopevenement van te maken. Ben jij sportief en wil jij genieten van de prachtige IJsseldelta en het dorp Zalk?!! Schrijf je dan nu in op Zalkerloop.nl.

Vrijwilligers gezocht

Ben je iets minder sportief of geen hardloper, maar wil je toch genieten van het loopevenement, de prachtige IJsseldelta en het dorp Zalk. Dan kun je langskomen als supporter! Wil je nog iets meer mee maken van de wedstrijd? De Organisatie zoekt nog vrijwilligers. Als jij de Zalkerloop tot een succes wil maken meld je dan aan als vrijwilliger via zalkerloop@gmail.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest