Sportorganisatie Le Champion zoekt nog vrijwilligers voor de Alkmaar City Run by night

door 9 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Vrijwilliger Alkmaar City Run by Night

Sportorganisatie Le Champion organiseert op woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaart, de Alkmaar City Run by night. Deze 9e editie is dit jaar met 10.000 hardlopers vroeg uitverkocht. Ruim 250 vrijwilligers, groepen en (sport)verenigingen, helpen jaarlijks mee om dit evenement tot een geweldig succes te maken. Le Champion is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, zonder wie het niet mogelijk is om dit soort maatschappelijke activiteiten mogelijk te maken.

Een groot deel van de vrijwilligers heeft zich al gemeld, maar de organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers, die willen en kunnen helpen bij dit prachtige evenement. Dat kan als parcoursmedewerker die de deelnemers de juiste weg opstuurt en het parcours afzet, bij de kledinginname -en uitgifte of kom helpen bij het opbouwen van de start of finish. Voor iedere vrijwilliger wordt een bijpassende taak gezocht.

Verdien een extraatje voor je club

Kom je met je sportclub, buurtvereniging of andere vereniging – met minimaal 10 personen – helpen? Dan ontvangen jullie een leuke clubkasvergoeding. Voor elke vrijwilliger die aangedragen wordt, ontvangt de club € 15,-. Meld je vereniging aan via een e-mail naar vrijwilligers@lechampion.nl

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger zijn bij de Alkmaar City Run by night? Meld je dan nu meteen aan via vrijwilligers@lechampion.nl of kijk voor meer informatie op: https://www.alkmaarcityrun.nl/vrijwilligers. Je functioneert altijd onder leiding van een groepsleider, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers zijn welkom vanaf 16 jaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest