Sportorganisatie Le Champion zoekt nog vrijwilligers voor de Alkmaar City Run by night

door 9 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Vrijwilliger Alkmaar City Run by Night

Sportorganisatie Le Champion organiseert op woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaart, de Alkmaar City Run by night. Deze 9e editie is dit jaar met 10.000 hardlopers vroeg uitverkocht. Ruim 250 vrijwilligers, groepen en (sport)verenigingen, helpen jaarlijks mee om dit evenement tot een geweldig succes te maken. Le Champion is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, zonder wie het niet mogelijk is om dit soort maatschappelijke activiteiten mogelijk te maken.

Een groot deel van de vrijwilligers heeft zich al gemeld, maar de organisatie is nog hard op zoek naar vrijwilligers, die willen en kunnen helpen bij dit prachtige evenement. Dat kan als parcoursmedewerker die de deelnemers de juiste weg opstuurt en het parcours afzet, bij de kledinginname -en uitgifte of kom helpen bij het opbouwen van de start of finish. Voor iedere vrijwilliger wordt een bijpassende taak gezocht.

Verdien een extraatje voor je club

Kom je met je sportclub, buurtvereniging of andere vereniging – met minimaal 10 personen – helpen? Dan ontvangen jullie een leuke clubkasvergoeding. Voor elke vrijwilliger die aangedragen wordt, ontvangt de club € 15,-. Meld je vereniging aan via een e-mail naar vrijwilligers@lechampion.nl

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden en wil je graag vrijwilliger zijn bij de Alkmaar City Run by night? Meld je dan nu meteen aan via vrijwilligers@lechampion.nl of kijk voor meer informatie op: https://www.alkmaarcityrun.nl/vrijwilligers. Je functioneert altijd onder leiding van een groepsleider, die er natuurlijk voor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. Vrijwilligers zijn welkom vanaf 16 jaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Utrecht Marathon groter dan ooit

Utrecht Marathon groter dan ooit

De spanning stijgt in Utrecht, want op zondag 19 mei vindt het grootste hardloopevenement van de stad plaats: de Utrecht Marathon supported by Utrecht Science Park. Dit jaar is het evenement groter dan ooit met 14.000 inschrijvingen en een mooi...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!