Vernieuwd parcours met bijzondere locaties voor de Urban Trail Rotterdam 2023 

door 9 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Altijd al door de Kunsthal of Pathé Schouwburgplein willen rennen? Met de KLM Urban Trail Rotterdam kan dat op zondag 21 mei. Deelnemers ontdekken tijdens deze editie 14 bijzondere locaties in hartje Rotterdam. Het nieuwe parcours voor deze bijzondere run is bekend.

Urban Trail Rotterdam. Erasmusbrug.

010 (her)ontdekken 

Deelnemers gaan al hardlopend op ontdekkingstocht in hartje Rotterdam. Je rent door locaties waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Net als de vorige editie vindt de start en finish plaats op de Binnenrotte. Daarna vertrekken deelnemers naar het eerste punt op de route: Loulou’s 2 Go. Bij dit restaurant staat gezond eten en een gezonde lifestyle centraal.

Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Rotterdam kunnen deelnemers kiezen voor een korte route van 5 kilometer of een lange route van 10 kilometer. Het is daarmee een toegankelijk evenement voor elke hardloopliefhebber of sportliefhebber. Of je nou uit de buurt komt of niet, het evenement is voor iedereen die Rotterdam op een andere en vooral sportieve manier wil beleven. Het is ook een aanrader voor iedereen die eerder heeft meegedaan omdat het parcours je deze editie weer langs andere bezienswaardigheden zal brengen.

Het parcours gaat onder andere langs Het Nieuwe Instituut, Ome Aad’s Borrelboot en Twenty7 aan de Maas. De volledige kaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.rotterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

KLM Urban Trail Series 

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.  

Ook meedoen? 

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Rotterdam op zondag 21 mei is nog steeds mogelijk. Kijk op www.rotterdamurbantrail.nl voor meer informatie.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest