Vernieuwd parcours met bijzondere locaties voor de Urban Trail Rotterdam 2023 

door 9 mei, 2023Evenementen0 Reacties

SportSport

Altijd al door de Kunsthal of Pathé Schouwburgplein willen rennen? Met de KLM Urban Trail Rotterdam kan dat op zondag 21 mei. Deelnemers ontdekken tijdens deze editie 14 bijzondere locaties in hartje Rotterdam. Het nieuwe parcours voor deze bijzondere run is bekend.

Urban Trail Rotterdam. Erasmusbrug.

010 (her)ontdekken 

Deelnemers gaan al hardlopend op ontdekkingstocht in hartje Rotterdam. Je rent door locaties waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Net als de vorige editie vindt de start en finish plaats op de Binnenrotte. Daarna vertrekken deelnemers naar het eerste punt op de route: Loulou’s 2 Go. Bij dit restaurant staat gezond eten en een gezonde lifestyle centraal.

Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Rotterdam kunnen deelnemers kiezen voor een korte route van 5 kilometer of een lange route van 10 kilometer. Het is daarmee een toegankelijk evenement voor elke hardloopliefhebber of sportliefhebber. Of je nou uit de buurt komt of niet, het evenement is voor iedereen die Rotterdam op een andere en vooral sportieve manier wil beleven. Het is ook een aanrader voor iedereen die eerder heeft meegedaan omdat het parcours je deze editie weer langs andere bezienswaardigheden zal brengen.

Het parcours gaat onder andere langs Het Nieuwe Instituut, Ome Aad’s Borrelboot en Twenty7 aan de Maas. De volledige kaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.rotterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties.

KLM Urban Trail Series 

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.  

Ook meedoen? 

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Rotterdam op zondag 21 mei is nog steeds mogelijk. Kijk op www.rotterdamurbantrail.nl voor meer informatie.  

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest