Swingende afterparty voor deelnemers én supporters van Alkmaar City Run by night

door 12 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Alkmaar City Run by night

Op woensdagavond 17 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, is de binnenstad van Alkmaar het domein voor de 10.000 hardlopers van de Alkmaar City Run by night. Deze 9e editie is dit jaar weer erg geliefd en vroegtijdig uitverkocht. Van 19:00 tot 23:30 uur zijn de straten gevuld met de vele supporters en deelnemers aan de 5 km, 10 km, Heroes Run en Rollebol Kids Run. Na de finish belooft het nog lang gezellig te blijven in de stad. Met Swinging Night kunnen de voetjes van de vloer. Diverse horecagelegenheden hebben de handen ineen geslagen om de hardlopers en supporters een swingende afterparty te geven. 

Nabij de finish vindt in Grand Café Klunder voor het negende jaar het officiële blarenbal plaats, met vanaf 21:00 uur livemuziek. Ook Stadskaffee Laurens heeft uitgepakt met het Laurensfestijn en een strakke line-up. Bij alle andere horecagelegenheden is het uiteraard ook mogelijk om een drankje te nuttigen en te proosten op de prestatie. De DJ’s zorgen dat de vermoeide voetjes nog één keer van de vloer gaan.  

Op het parcours zorgen de swingende sambabands, dj’s, bandjes en de grote hoeveelheden supporters voor de eerste dansmoves. Met heerlijke beats, spectaculaire lichtacts en verschillende cheeringzones worden de deelnemers aangemoedigd tijdens hun 5 of 10 km. Dit zorgt voor een unieke hardloopsfeer voor zowel hardlopers als supporters.

Jeugdfonds Sport Alkmaar

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar is het officiële goede doel van de Alkmaar City Run by night. Deelnemers konden bij inschrijving een vrijwillige donatie doen aan dit goede doel. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar zet zich in voor kinderen van 4 t/m 17 jaar, waarvan de ouder(s) een minimum inkomen hebben. Dit fonds maakt het voor de kinderen mogelijk om lid te worden van een sportvereniging. Tijdens de Alkmaar City Run by night wordt het bedrag bekend gemaakt.

Inschrijven

De inschrijving voor de 5 en 10 km is gesloten voor de 9e editie van de Alkmaar City Run by night. Wel kan er op de dag zelf nog ingeschreven worden voor de Rollebol Kids Run 800 en 1.600 meter en Heroes Run 800 meter tussen 18:00 en 19:00 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!