Marathon Via Belgica heeft ook een leuke Kids Run

door 15 mei, 2023Evenementen0 Reacties

SportSport
Marathon Via Belgica Kids Run

In navolging op de weg die de Romeinen vroeger liepen over de Via Belgica, een route door het mooie Limburg. Vanaf Rimburg naar Maastricht, wordt er op 21 mei 2023 een fantastische Marathon gehouden wat een super mooie uitdaging is.

Kids Run

Passend in de gemeentelijke vitaliteitsplannen ter bevordering van een gezonde jeugd vinden er tijdens de Marathon Via Belgica in zowel Heerlen als Maastricht 2 hardloopwedstrijden voor onze jongste Romeinen plaats. Deelname is helemaal gratis en voor iedere deelnemer ligt een echte medaille klaar.

De kleinste Romeinen (4-6 jaar) lopen een ronde van 500 meter, de groep 7-9 jaar en de groep 10-12 lopen deze ronde respectievelijk 2 en 3 keer.

Daarnaast zullen er in Heerlen nog veel meer activiteiten georganiseerd worden, allemaal gratis toegankelijk. Waarom? De organisatie vindt sporten belangrijk en zien graag een sportieve lach op ieders gezicht, jong en oud. Rijk of arm, ieder kind moet een mogelijkheid krijgen om mee te mogen doen! Daarom is deze Kids Run gratis, de organisatie vraagt alleen om de kleine Romein in te schrijven, zodat zij op hem/haar kunnen voorbereiden.

Schrijf je kleine Romein hier in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma....

Pin It on Pinterest