Marathon Via Belgica heeft ook een leuke Kids Run

door 15 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Marathon Via Belgica Kids Run

In navolging op de weg die de Romeinen vroeger liepen over de Via Belgica, een route door het mooie Limburg. Vanaf Rimburg naar Maastricht, wordt er op 21 mei 2023 een fantastische Marathon gehouden wat een super mooie uitdaging is.

Kids Run

Passend in de gemeentelijke vitaliteitsplannen ter bevordering van een gezonde jeugd vinden er tijdens de Marathon Via Belgica in zowel Heerlen als Maastricht 2 hardloopwedstrijden voor onze jongste Romeinen plaats. Deelname is helemaal gratis en voor iedere deelnemer ligt een echte medaille klaar.

De kleinste Romeinen (4-6 jaar) lopen een ronde van 500 meter, de groep 7-9 jaar en de groep 10-12 lopen deze ronde respectievelijk 2 en 3 keer.

Daarnaast zullen er in Heerlen nog veel meer activiteiten georganiseerd worden, allemaal gratis toegankelijk. Waarom? De organisatie vindt sporten belangrijk en zien graag een sportieve lach op ieders gezicht, jong en oud. Rijk of arm, ieder kind moet een mogelijkheid krijgen om mee te mogen doen! Daarom is deze Kids Run gratis, de organisatie vraagt alleen om de kleine Romein in te schrijven, zodat zij op hem/haar kunnen voorbereiden.

Schrijf je kleine Romein hier in!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!