De Kermisrun Tilburg is terug

door 18 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Kermisrun Tilburg
Foto: Gijs Franken, SOEQ

Op zondagochtend 23 juli is het weer zover: de Tilburgse fun run van het jaar gaat van start. Om 10:00 uur wordt in Poppodium 013 het startschot gegeven voor een ‘urban trail’ van 5 of 10 kilometer. Deze gaat over de Tilburgse Kermis, door unieke Tilburgse gebouwen en gaat via diverse attracties. Ook zijn er onderweg heerlijke versnaperingen. 

Na een succesvolle editie in 2022 met maar liefst 700 deelnemers organiseert Atletiekvereniging Attila ook in 2023 weer dit typisch Tilburgse evenement. In een opvallend Kermisrun T-shirt rennen deelnemers 5 of 10 kilometer (ze kiezen onderweg welke afstand ze lopen) door de Tilburgse binnenstad. Speciaal voor de deelnemers aan de Kermisrun gaat een aantal attracties op zondagochtend eerder open. Daarmee is de Kermisrun een feestje voor zowel de beginnende als ervaren hardloper, want er zijn onderweg genoeg attracties om even op adem te komen. Bovendien is de Kermisrun geen wedstrijd en is er geen tijdsregistratie. Het gaat dus écht alleen om de fun! Natuurlijk is er aan het einde, naast een lekkere lunch, ook een medaille voor alle gefinishte deelnemers.

Inschrijven

De inschrijving voor de Kermisrun is inmiddels geopend en de eerste startwave is zelfs al volledig uitverkocht. Dus wil je meedoen, trommel dan snel je vrienden op en schrijf je in op www.kermisruntilburg.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

Morgen dag 4 van de EK Atletiek in Rome met TeamNL aan de start van d 4x400 en 4x100 meter estafette. Ook zien we Femke Bol, Cathelijn Peeters en Nick Smidt in de finale van de 400 meter horden. En staan Diane van Es, Jasmijn Lau, Jennifer...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 3

Morgen dag 3 van de EK Atletiek in Rome met Filmon Tesfu, Anne Luijten en Jacelyn Gruppen die aan de start staan van de halve Marathon. Taymir Burnet staat aan de start van de 200 meter en Femke Bol en Cathelijn Peeters komen uit op de 400 meter...

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 5

EK Atletiek Rome: programma loopnummers dag 6

Morgen de laatste dag van de EK Atletiek in Rome. Met TeamNL aan de start van de estafette races en Noah Schutte aa de start van de 10.000 meter. Bekijk je het schema via je telefoon? Kantel dan je scherm om het extra goed te kunnen zien! Dag 6:...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!