HOKA brengt de langverwachte Thoughtful Creation 1.0 op de markt

door 25 mei, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

SportSport
HOKA Thoughtful Creation 1.0

HOKA, onderdeel van Deckers Brands, lanceert de volgende stap in zijn hardloopcollectie, de Thoughtful Creation (TC) 1.0. Deze nieuwe schoen is op doordachte wijze in elkaar gezet aan de hand van een duurzaam ontwerp, en simpelweg gemaakt voor maximale bewegingsvrijheid. In navolging van de bekende ‘less is more’-filosofie van HOKA, maakt de TC nog minder gebruik van volledig nieuwe materialen en onderdelen dan alle andere HOKA-hardloopmodellen die tot zover in omloop zijn geweest. 

Duurzame prestaties voorop 

Voor de creatie van de nieuwe TC 1.0 had HOKA als doel om een verfijnde sneaker te maken die alle essenties in huis heeft om optimaal mee te kunnen presteren, zonder allerlei nodeloze toevoegingen. De TC 1.0 is ontwikkeld met een select aantal duurzame materialen van topkwaliteit, zodat de productie van de schoen zo efficiënt mogelijk kan verlopen en er tegelijkertijd maximaal rekening wordt gehouden met het milieu. In de praktijk heeft de schoen hiermee bijvoorbeeld een bovenlaag van 100% gerecycled polyester, een EVA-zool die voor 30% bestaat uit gerecycled suikerriet en een buitenzool van 90% gerecycled materiaal. 

De nieuwe TC 1.0 is gemaakt om alle HOKA-liefhebbers een eenvoudige hardloopsneaker te brengen die echt een statement maakt. De unieke, moderne ontwerpstrategieën van het merk die voor deze schoen zijn gevolgd, onderstrepen de voortdurende toewijding van HOKA om schoenen te creëren waarbij de focus steeds verder komt te liggen op duurzaamheid. De TC 1.0 bespaart aanzienlijk op ‘extra’ materiaal en verfijnt het gebruik van de materialen die wel zijn ingezet voor een zo hoog mogelijk prestatieniveau, gekoppeld aan de laagst mogelijke milieu-impact.

HOKA Thoughtful Creation 1.0

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Thoughtful Creation 1.0 is vanaf vandaag, 24 mei 2023, verkrijgbaar op HOKA.com en bij geselecteerde HOKA-dealers voor een adviesprijs van €170.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook

ASICS lanceert nieuwe Women’s collectie: NAGINO

ASICS lanceert nieuwe Women’s collectie: NAGINO

ASICS lanceert de nieuwe NAGINO™ collectie. Ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. Deze nieuwe women's collectie van ASICS is ontwikkeld om vrouwen te ondersteunen bij het terugvinden van hun innerlijke rust. Ieder item is speciaal ontworpen om...

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks lanceert de nieuwste update van Brooks Run Bra’s

Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert zijn vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s. Met 40 jaar ervaring in het maken van sportbeha’s voor lopers, brengt...

Pin It on Pinterest