HOKA brengt de langverwachte Thoughtful Creation 1.0 op de markt

door 25 mei, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
HOKA Thoughtful Creation 1.0

HOKA, onderdeel van Deckers Brands, lanceert de volgende stap in zijn hardloopcollectie, de Thoughtful Creation (TC) 1.0. Deze nieuwe schoen is op doordachte wijze in elkaar gezet aan de hand van een duurzaam ontwerp, en simpelweg gemaakt voor maximale bewegingsvrijheid. In navolging van de bekende ‘less is more’-filosofie van HOKA, maakt de TC nog minder gebruik van volledig nieuwe materialen en onderdelen dan alle andere HOKA-hardloopmodellen die tot zover in omloop zijn geweest. 

Duurzame prestaties voorop 

Voor de creatie van de nieuwe TC 1.0 had HOKA als doel om een verfijnde sneaker te maken die alle essenties in huis heeft om optimaal mee te kunnen presteren, zonder allerlei nodeloze toevoegingen. De TC 1.0 is ontwikkeld met een select aantal duurzame materialen van topkwaliteit, zodat de productie van de schoen zo efficiënt mogelijk kan verlopen en er tegelijkertijd maximaal rekening wordt gehouden met het milieu. In de praktijk heeft de schoen hiermee bijvoorbeeld een bovenlaag van 100% gerecycled polyester, een EVA-zool die voor 30% bestaat uit gerecycled suikerriet en een buitenzool van 90% gerecycled materiaal. 

De nieuwe TC 1.0 is gemaakt om alle HOKA-liefhebbers een eenvoudige hardloopsneaker te brengen die echt een statement maakt. De unieke, moderne ontwerpstrategieën van het merk die voor deze schoen zijn gevolgd, onderstrepen de voortdurende toewijding van HOKA om schoenen te creëren waarbij de focus steeds verder komt te liggen op duurzaamheid. De TC 1.0 bespaart aanzienlijk op ‘extra’ materiaal en verfijnt het gebruik van de materialen die wel zijn ingezet voor een zo hoog mogelijk prestatieniveau, gekoppeld aan de laagst mogelijke milieu-impact.

HOKA Thoughtful Creation 1.0

Prijs en verkrijgbaarheid 

De Thoughtful Creation 1.0 is vanaf vandaag, 24 mei 2023, verkrijgbaar op HOKA.com en bij geselecteerde HOKA-dealers voor een adviesprijs van €170.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!