Polar ook komende twee jaar official timing partner van de Amsterdam Marathon

door 26 mei, 2023Evenementen, Gadgets0 Reacties

Polar ook komende twee jaar official timing partner van de Amsterdam Marathon

Polar heeft de samenwerking met de TCS Amsterdam Marathon voor 2023 en 2024 verlengd. De wereldleider op het gebied van persoonlijke begeleiding voor fitness, sport en gezondheid is sinds 2018 sponsor van het internationale hardloopevenement. Naast de bestaande activaties heeft de official timing partner zich ook verbonden aan het pacing team, een groep van tempomakers die hele en halve marathonlopers helpt bij het behalen van hun doelen.

“De TCS Amsterdam Marathon is inmiddels een vaste waarde geworden in onze kalender, een jaarlijks hoogtepunt waar we vele gebruikers ontmoeten en hen erin zien slagen hun doelen te realiseren. Dankzij de toevoeging van het Pacing Team powered by Polar aan onze activaties, is onze aanwezigheid nog een stuk relevanter geworden voor de deelnemers van de halve en de volledige marathon. Het was dan ook een logische beslissing om het partnership niet alleen te verlengen, maar ook uit te breiden”, aldus Koen Demyttenaere, Marketing Manager bij Polar Benelux.

René Wit, Race Director van de TCS Amsterdam Marathon, is vanzelfsprekend blij met de verlengde samenwerking: “Een toonaangevend merk als Polar past bij onze internationale marathon. Wij zijn er trots op dat we al jarenlang samenwerken om hardlopers te helpen bij het nastreven van hun sportieve doelen. Met onder andere muzikale activaties op het parcours, de aanwezigheid op de Marathon Expo en het pacing team biedt Polar echt meerwaarde voor onze deelnemers.”

Over Polar

Sinds de lancering van de wearablesindustrie bijna 50 jaar geleden, biedt Polar begeleiding voor gezondheid, sport en fitness met ’s werelds beste meettechnologie en data gedreven gebruikersinzichten om mensen -van beginners tot professionele atleten- te helpen slagen in hun streven naar een gelukkiger en gezonder leven. Polar staat bekend om zijn ongeëvenaarde toewijding aan wetenschap en diepgaande kennis van sport, welzijn en technologie en heeft zich wereldwijd binnen de branche gevestigd als dé partner voor iedereen die zijn ware potentieel wil ontdekken. Het bekroonde productassortiment omvat baanbrekende sport wearables, die elegant samenwerken met Polar trainingsapps en cloudservices. Ga voor meer informatie naar www.polar.com

Over de marathon

De 47e editie van de TCS Amsterdam Marathon vindt plaats op zondag 15 oktober, met naar verwachting 45.000 hardlopers op de hele marathon, halve marathon en 8 km. De internationale marathon is in het bezit van het World Athletics Platinum Label en heeft al jaren één van de snelste parcoursen ter wereld. In de ranglijst snelste marathonsteden staat Amsterdam op de vierde plaats. Hoogtepunten in het parcours zijn de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door en de kilometers langs de Amstel en door het Vondelpark. Meer informatie en inschrijven op www.tcsamsterdammarathon.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops
Yoga voor hardlopers

Lees ook

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

Deelnemerslimiet Egmond Halve Marathon bereikt

De belangstelling voor de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 14 januari, is dit jaar enorm groot. Ruim een maand voor de start van de 49e editie zijn alle 13.500 startbewijzen voor de halve marathon vergeven. Niet eerder werd de deelnemerslimiet,...

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

UrbanCityRun053 2023 uitverkocht

Wegens overweldigend succes is de vijfde editie van de UrbanCityRun053 2023 helemaal uitverkocht. Dat betekent dat er op aanstaande zondag 10 december 1650 enthousiaste deelnemers aan de start staan om mee te doen met deze verkenningsloop van 5 of...

Pin It on Pinterest