Hardlopend je favoriete stad ontdekken. De inschrijvingen voor de Urban Trails in het najaar zijn geopend

door 29 mei, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl

Sportief bezig zijn en tegelijkertijd de leukste plekken van een stad ontdekken? Dit najaar vinden er KLM Urban Trails plaats in zes grote Nederlandse steden. Hardlopers en andere sportievelingen kunnen aan de bak in Almere (22 oktober), Delft (29 oktober), Haarlem (5 november), Arnhem (19 november), Leiden (3 december) en Eindhoven (17 december). De inschrijving voor deze avontuurlijke runs is vanaf nu geopend.

Urban Trail Series

Bijzondere nieuwkomers

De KLM Urban Trails in Almere en Leiden staan dit jaar voor het eerst op de kalender. “Fantastisch dat we deze bijzondere steden kunnen toevoegen aan de kalender! Zowel Almere als Leiden heeft een uitgesproken karakter en identiteit. Daarnaast zijn deze steden erg gezellig en is er veel te zien. Dat maakt deze steden bij uitstek geschikt voor een KLM Urban Trail,” aldus de organisatie.

Toegankelijke ontdekkingstochten

Tijdens een KLM Urban Trail kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van 5 à 6 km of een lange route van 10 à 12 km. Het parcours gaat niet zomaar langs de gebouwen, maar er ook dwars doorheen! De deelnemers ontdekken musea, bioscopen, kerken, theaters en nog veel meer bijzondere locaties in de binnenstad. De organisatie van de KLM Urban Trail Series voegt elke jaar diverse nieuwe locaties toe aan de routes. Zo is elke KLM Urban Trail een verrassende ontdekkingstocht, ook voor mensen die al vaker hebben meegedaan!

Genieten

Plezier maken staat bij deze evenementen voorop. Het zijn geen wedstrijden en deelnemers krijgen voldoende tijd om de highlights op het parcours te bekijken: “Het is schitterend om deelnemers te zien genieten tijdens de run en bij de locaties. Hoe tof is het bijvoorbeeld om door een museum of brouwerij te rennen? Dat maak je niet elke dag mee!” 

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Meer informatie en inschrijven via: www.klmurbantrailseries.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest