38e Zevenheuvelenloop opent inschrijving

door 1 jun, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Zevenheuvelenloop

De inschrijving van de 38e NN Zevenheuvelenloop op zaterdag 18 en zondag 19 november is geopend. Op zaterdagavond lopen de deelnemers aan de NN Zevenheuvelennacht 7 kilometer. Op zondag staat de herfstklassieker over 15 kilometer op het programma. Ook de NN Mini Zevenheuvelenloop en het NK Running Blind staan weer op de rol.

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: “Na de succesvolle editie in 2022, kijken we er erg naar uit om weer een mooi hardloopfeest bij de 38e NN Zevenheuvelenloop neer te zetten. Uit het onderzoek dat we samen met Hidde Bekhuis van de Radboud Universiteit hebben uitgevoerd, blijkt dat mensen tijdens de coronaperiode minder zijn gaan sporten. Op verschillende manieren nemen we deelnemers mee in de voorbereiding op de NN Zevenheuvelenloop om daarmee zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden.”

Voorbereiding op de NN Zevenheuvelenloop

De Stichting Zevenheuvelenloop faciliteert de voorbereiding op het derde weekend van november op verschillende manieren. Vanaf half september krijgen alle deelnemers gratis trainingsschema’s aangeboden en enkele weken voor het evenement vindt een parcoursverkenning plaats. Wie behoefte heeft aan een meer persoonlijke begeleiding kan deelnemen aan het trainingsprogramma van Susan Krumins. Bovendien is er voor bedrijven een samenwerking met de Atletiekunie. Samen met de atletiekbond is een trainingsprogramma van tien weken ontwikkeld, waarbij een gecertificeerde hardlooptrainer van de Atletiekunie de bedrijvenlopers voorbereidt op hun deelname aan de NN Zevenheuvelenloop.

Inschrijving Dustin Bedrijvenloop ook geopend

Ook de inschrijving van de Dustin Bedrijvenloop is geopend. Bedrijventeams bestaan uit vijf lopers bij de NN Zevenheuvelennacht en tien lopers bij de NN Zevenheuvelenloop. Alle bedrijventeams zijn op beide dagen welkom in het ROC-gebouw vlakbij het start- en finishgebied. Op zondag vindt hier na de 15 kilometer een feest plaats voor alle deelnemers aan de Dustin Bedrijvenloop.

Verlengde samenwerking met Mike Foppen

De Stichting Zevenheuvelenloop ondersteunt Mike Foppen richting de Olympische Spelen in Parijs volgend jaar. Foppen treedt op als ambassadeur van de loopevenementen van de stichting. De samenwerking tussen de organisator van de NN Zevenheuvelenloop en de Nijmeegse atleet is verlengd tot en met de herfstklassieker in november 2024.

Maximaal 32.000 lopers

Er zijn 7.000 plaatsen beschikbaar voor nachtlopers en 25.000 voor Zevenheuvelenlopers. Inschrijven kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl. Het goede doel van de NN Zevenheuvelenloop is het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Bij inschrijving kunnen lopers zelf een actiepagina aanmaken voor dit goede doel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol...

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Nieuwe parcours Maastrichts Mooiste valt in de smaak

Op zondag 9 juni keert het gezelligste hardloopevenement van Maastricht weer terug naar de Van Hasseltkade en de Markt. Dit jaar met een vernieuwd parcours op de 10 Engelse Mijl waarbij deelnemers écht het mooiste van Maastricht ontdekken. Parcours...

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

Tijdschema Atletiek Olympische Spelen 2024 Parijs

De Olympische Spelen 2024 in Parijs gaat van start op vrijdag 26 juli en eindigt op zondag 11 augustus. De atletiek onderdelen tijdens de Olympische Spelen beginnen op donderdag 1 augustus en eindigt met de vrouwen Marathon op zondag 11 augustus....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!