RSM komende jaren trotse naamgever City Run, Marathon Eindhoven

door 9 jun, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Marathon Eindhoven

RSM, een gerenommeerde adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven, heeft zich voor de komende jaren verbonden aan de City Run van de ASML Marathon Eindhoven. Vanaf heden draagt de 5 kilometer de naam RSM City Run.

Met het prachtige pand op Parklaan 34 in Eindhoven is RSM – en haar juridische voorgangers – sinds januari 2000 een bekend gezicht in deze regio. Dit sponsorschap stelt RSM in staat om haar naamsbekendheid in de regio verder te vergroten en tegelijkertijd trouw te blijven aan de eigen kernwaarden: betrokken, verantwoordelijk, eigenzinnig en vernieuwend. De link tussen RSM en ASML Marathon Eindhoven was hierdoor dan ook snel gelegd. “Met dit partnership willen we onze regionale betrokkenheid verder verstevigen, evenals de sterke persoonlijke relaties met klanten en studenten”, aldus Koen Dekker, partner van RSM Eindhoven.

RSM is wereldwijd het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants in 120 landen met ruim 57.000 professionals, waaronder dus een kantoor op de Parklaan in Eindhoven. “We zijn er trots op dat RSM de naamgever is van deze laagdrempelige afstand van ASML Marathon Eindhoven”, gaat Koen Dekker opgetogen verder. “Bij RSM staat vitaliteit voor eigen medewerkers hoog in het vaandel. We roepen het niet alleen, maar brengen dit ook tot uiting via onder meer dit sponsorschap en stimuleren collega’s om hieraan deel te nemen. Zodoende werken we samen toe naar dat prachtige event in oktober! Daarnaast geloven wij als internationale dienstverlener dat lokale betrokkenheid het verschil maakt, voor zowel bedrijven als studenten.”

Dagmar van Stiphout reageert, namens de organisatie van de 39e editie van ASML Marathon Eindhoven, enthousiast op het gegeven dat het de komende jaren de RSM City Run gaat heten. “Met meer dan 25.000 inschrijvingen had ASML Marathon Eindhoven afgelopen editie een record aantal deelnemers. Deze groei is met name te vinden op de laagdrempelige afstanden – zoals City Run en kwart marathon – en zal de komende jaren alleen maar toenemen. Internationale uitstraling met regionale betrokkenheid is wat ASML Marathon Eindhoven en RSM bindt. We zijn dan ook blij dat RSM ons helpt verder te groeien naar een evenement waar we zo veel mogelijk mensen in beweging willen brengen door juist te investeren in City Run!”

Inschrijven

Dit jaar kunnen mensen op zaterdag 7 oktober meedoen aan de Your Marathon Challenge. Daarnaast zal ook de Marathon Eindhoven Urban Walk plaatsvinden.

Op zondag 8 oktober staat de ASML Marathon, inclusief Belgisch Kampioenschap Marathon op de agenda. Ook vinden de Jumbo Mini Marathon (1,6 kilometer voor het hele gezin), RSM City Run (5 kilometer), 1/4 Marathon (10,55 kilometer), ASML Halve Marathon en Business Runs over diverse afstanden plaats.

Inschrijven voor de verschillende wandel- en hardlooponderdelen is mogelijk via https://www.asmlmarathoneindhoven.nl/inschrijven/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!