ASICS tilt het comfort van een stabiliteitsschoen naar een hoger niveau met de nieuwe GEL-KAYANO 30

door 12 jun, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 30, een comfortabele stabiliteitsschoen. De gloednieuwe technologieën zoals het 4D GUIDANCE SYSTEM™ en PureGEL™-technologie voorzien hardlopers van stabiliteit en comfort tijdens elke stap.

Sound Mind in a Sound Body

ASICS heeft als doel producten te maken die het beste zijn voor lichaam en geest. De combinatie van strenge gebruikerstesten, biomechanische wetenschap, duurzaamheid en jaren van voortdurende verbetering maakt de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve producten en technologieën mogelijk, waaronder de nieuwe GEL-KAYANO™ 30 schoen met het unieke 4D GUIDANCE SYSTEM™.

1-op-1 ondersteuning dankzij innovatief systeem

Het 4D GUIDANCE SYSTEM™ beweegt mee met de bewegingen van het lichaam en biedt stabiliteit en verbeterde ondersteuning. De eerste drie dimensies zijn geen onbekenden voor een stabiliteitsschoen: breedte, lengte en diepte. De unieke toevoeging van de vierde dimensie, tijd, stelt ASICS in staat de hoeveelheid tijd, door de manier waarop de voet naar binnen rolt om de impact van de landing op te vangen, te verminderen. Dit resulteert in een beter ondersteunde en comfortabelere loop.

ASICS GEL-KAYANO 30

Betere schokdemping en soepele overgangen

Daarnaast beschikt de GEL-KAYANO™ 30 over de nieuwe PureGEL™-technologie, die eerder al in de GEL-NIMBUS™ 25-schoenen zat en hardlopers de zachtste landingen tot nu toe biedt. De PureGEL™-technologie is strategisch in de tussenzool geïntegreerd voor een betere schokdemping en soepele overgangen. De toevoeging van 20% meer van de lichtgewicht FF BLAST™ PLUS ECO demping en een verhoging van de stapelhoogte met 4mm dragen bij aan de verbetering van het comfortniveau van de GEL-KAYANO™ 30.

Golden oldie met innovatief jasje

Rohan van der Zwet, Senior Product Marketing Manager, ASICS EMEA: “De GEL-KAYANO™ schoen is al vele jaren een publiekslieveling en een legende in ons assortiment. We kennen de stereotypen van stabiliteitsschoenen door de jaren heen: lomp, onesthetisch en gewoon niet comfortabel. Daarom zijn we blij om de 30e verjaardag van de GEL-KAYANO™ serie te vieren met zulke innovatieve ontwikkelingen. Door de unieke ontwerpfilosofie van ASICS zijn we in staat geweest een schoen te ontwikkelen die de stabiliteit biedt en comfort toevoegt, aspecten die niet meer weg te denken zijn voor vele hardlopers. We staan te popelen om hardlopers over de hele wereld te zien genieten van de GEL-KAYANO™ 30 schoenen.

De GEL-KAYANO™ 30 is verkrijgbaar vanaf 1 juli 2023 voor € 200 euro. Ga voor meer informatie over de GEL-KAYANO™ 30 en de nieuwste technologieën naar asics.com.

Tags: ASICS

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!