Nieuw parcours voor de Urban Trail Den Haag gaat door 15 bijzondere locaties 

door 14 jun, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Urban Trail Den Haag

Altijd nieuwsgierig geweest naar het Korzo Theater, museum Beeld en Geluid of Amare, maar nooit de tijd ervoor gehad? Tijdens de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 2 juli kunnen deelnemers op een sportieve manier 15 bijzondere locaties in de Hofstad ontdekken. En dat allemaal in één ochtend! Het nieuwe parcours en de deelnemende locaties van deze avontuurlijke run zijn vandaag bekend gemaakt. 

Deelnemers gaan al hardlopend op ontdekkingstocht door de binnenstad van Den Haag. Ze rennen door locaties waar men normaal gesproken niet snel binnen komt. De start- en finish locatie is op de Lange Voorhout. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Den Haag kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Het is een toegankelijk evenement voor elke hardloop- of sportliefhebber. Een aanrader voor iedereen die op een sportieve manier Den Haag wil (her)ontdekken of die op zoek is naar een leuke nieuwe uitdaging.

Ook voor iedereen die eerder heeft meegedaan wordt het een verrassende ontdekkingstocht omdat het parcours deze editie door een aantal nieuwe bezienswaardigheden zal gaan. Zo gaan de routes onder andere door Beeld en Geluid, Theater in de Steeg en de Kloosterkerk. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.denhaagurbantrail.nl/parcours-en-locaties

Urban Trail Den Haag parcourskaart

KLM Urban Trail Series

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en naamgever van de KLM Urban Trail Series, een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland. 

Ook meedoen? 

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 2 juli is nog steeds mogelijk. Kijk op www.denhaagurbantrail.nl voor meer informatie.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest