Brooks Running vernieuwt Glycerin 20 en voegt GuideRails-technologie toe aan Hyperion

door 27 jun, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Glycerin 20 en Hyperion GTS

Brooks Running, expert in prestatiegericht hardlopen, introduceert zijn nieuwste supportschoen in de speedcategorie: de door GuideRails ondersteunde Hyperion GTS. De DNA FLASH-demping met stikstof-injectie zorgt ervoor dat de schoen zich aanpast aan elke stap, waardoor hardlopers nog beter hun tempo kunnen trainen. Door de toevoeging van Hyperion GTS in het assortiment, biedt Brooks nu een nog uitgebreidere keuze voor alle soorten lopers. Daarnaast vernieuwd Brooks de technologie van de Glycerin 20, een van de meest populaire schoencollecties van Brooks. De DNA LOFT v3-demping doet de schoen comfortabeler aanvoelen en het assortiment is uitgebreid met nieuwe kleuren.

Elke loper is uniek. Het maakt niet uit waar of hoe ver je loopt: Brooks heeft de schoen die je zoekt, door materiaal te ontwerpen specifiek voor de verschillende loopdoelen en -ervaringen. “Op basis van wetenschappelijk onderzoek beoordelen we de manier waarop elk lichaam van nature beweegt. Vervolgens geven we de keuze hoe ze deze loop willen ervaren. Of een loper nu op zoek is naar demping, snelheid of een veer tijdens de run, en misschien extra support nodig heeft tijdens het hardlopen. Support wordt bepaald door de manier waarop je lichaam beweegt tijdens het hardlopen, in vergelijking met wanneer je niet hardloopt,” aldus Hugo Chouissa, Brooks Footwear Merchandiser EMEA. “Om nog meer lopers te helpen hun stijl te vinden, hebben we de Hyperion GTS gelanceerd met de holistische GuideRails-technologie.”

Hyperion GTS: eerste Hyperion met GuideRails

De Hyperion en Hyperion GTS zijn ontworpen om lopers te helpen hun snelheid te verbeteren. De zool met lichtgewicht, stikstof geïnjecteerd DNA FLASH-schuim zorgt voor een krachtige afzet en daarmee een hogere snelheid. Bovendien bevat de Hyperion GTS het GuideRails-systeem. Dit zorgt voor een begeleiding van de natuurlijke beweging tijdens het hardlopen en biedt de nodige ondersteuning bij elke stap. Chouissa legt uit: “Het systeem is gemaakt uit twee stevige stukken schuim aan elke kant van de hiel. Aan de binnenkant van de hiel zorgt het schuim ervoor dat de voet minder naar binnen verschuift. Aan de buitenkant van de hiel is het schuim hoger, waardoor de hiel minder naar buiten neigt. Daarmee ondersteunt het GuideRails-Systeem de natuurlijke loop van elke hardloper”.

Vernieuwde zool voor zachtste landing in Glycerin 20

De Glycerin 20 is er voor de lopers die op zoek zijn naar een zachte landing, om optimaal te genieten van de run. De Glycerin 20 belooft daarom een superzachte pas zonder afleiding, en dit kilometers lang. De Glycerin 20 en Glycerin 20 GTS hebben een vernieuwde bredere tussen- en buitenzool voor een soepelere en gemakkelijkere transitie. De Glycerin is daarnaast vernieuwd met DNA LOFT v3-demping met stiktstof-injectie. Het zachte, ademende en speciaal ontwikkelde bovenwerk van air-mesh biedt een stevige pasvorm en houdt de voet comfortabel op zijn plaats. De Glycerin 20 en Glycerin 20 GTS zijn daarnaast ook uitgevoerd in vernieuwde kleuren.

Brooks Glycerin 20

De Glycerin 20 is ook beschikbaar met StealthFit technologie die zorgt voor een aanpasbare, nauwere pasvorm met stretch en compressie die met de voet mee beweegt. Ze zijn te koop vanaf € 180,00.

Klanten kunnen gemakkelijk de schoen vinden die bij hun past door gebruik te maken van de Brooks ShoeFinder.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!