HOKA introduceert de Mach X: Fijn afgesteld voor de training en klaar voor de wedstrijddag

door 30 jun, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
HOKA Mach X

HOKA, een divisie van Deckers Brands (NYSE: DECK), introduceert vandaag zijn nieuwste toevoeging aan de collectie Mach-hardloopschoenen: de grensverleggende Mach X. Deze high-speed loopschoen met een plaat is ontworpen voor revolutionaire prestaties. Hij is snel genoeg voor wie op zoek is naar een race-schoen en biedt tegelijkertijd het comfort van een dagelijkse trainer. 

De Mach X biedt hardlopers de ideale schoen om hun wekelijkse trainingen en uptempo-sessies te verbeteren. De combinatie van het kenmerkende comfort en de ondersteuning van de Mach-reeks met een stuwende Pebax®-plaat, maakt van de schoen een tempo-opdrijvende, dempende en responsieve trainer. Met de Mach X kunnen hardlopers heel wat kilometers afleggen zonder het lichaam te overbelasten.  

“De Mach X valt op als een tempo-schoen voor hoge prestaties, voor hardlopers die even snel willen zijn als onze wedstrijdsporters. We zijn heel trots dat we een dagelijkse trainer kunnen lanceren die zowel comfortabel als pittig is, en zo het iconische HOKA-gevoel gevoel geeft. De Mach X is de perfecte schoen voor wie onmiddellijk van start wilt gaan”, zegt Colin Ingram, Vice President of Product bij HOKA.

HOKA Mach X

Elke dag is racedag

Dankzij een uitgebreid testproces biedt de Mach X een scherper en sneller gevoel in vergelijking met HOKA’s modellen zonder plaat. De voortstuwende Pebax®-plaat in de middenzool, in combinatie met geavanceerde schuimsamenstellingen, biedt precies de juiste balans tussen het gevoel alsof je voortgeduwd wordt en de stabiliteit die nodig is voor een dagelijkse trainer. Het PEBA-schuim in de tussenzool zorgt voor meer veerkracht, terwijl de iets stevigere tussenzool aan de onderkant de schoen iets voorspelbaarder maakt dan een raceschoen. Dit maakt van de Mach X de perfecte trainer om ondersteuning te bieden in uitdagende situaties, ook buiten wedstrijden.

Om duurzaamheid en tractie te garanderen heeft de Mach X een uitgebreidere buitenzool die de innovatieve tussenzooltechnologie ondersteunt. Het jacquard bovenwerk met stevige tong zorgt voor een slanke en snelle pasvorm. Het lichtgewicht ademend vermogen en de comfortabele details maken van de Mach X een betrouwbare schoen voor langdurige inspanningen.

De schoen weegt 266 gram voor een herenmaat 44, en 228 gram voor een damesmaat 40.  De hoogte van de tussenzool bedraagt 39 mm / 34 mm voor heren en 37 mm / 32 mm voor dames.

De Mach X is vanaf vandaag, 30 juni 2023, verkrijgbaar op HOKA.com en bij geselecteerde HOKA-dealers (Bol.com en RunningDirect.nl) wereldwijd voor een adviesprijs van €180.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running lanceert de Glycerin 21

Brooks Running, expert in prestatiegerichte hardloopschoenen, lanceert vandaag de nieuwe Glycerin 21. Deze bijgewerkte versie van de succesvolle Glycerin schoen is een flexibele hardloopschoen die maximaal comfort biedt voor alledaagse lopers....

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest