HOKA introduceert de Mach X: Fijn afgesteld voor de training en klaar voor de wedstrijddag

door 30 jun, 2023Kleding en schoenen, Schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
HOKA Mach X

HOKA, een divisie van Deckers Brands (NYSE: DECK), introduceert vandaag zijn nieuwste toevoeging aan de collectie Mach-hardloopschoenen: de grensverleggende Mach X. Deze high-speed loopschoen met een plaat is ontworpen voor revolutionaire prestaties. Hij is snel genoeg voor wie op zoek is naar een race-schoen en biedt tegelijkertijd het comfort van een dagelijkse trainer. 

De Mach X biedt hardlopers de ideale schoen om hun wekelijkse trainingen en uptempo-sessies te verbeteren. De combinatie van het kenmerkende comfort en de ondersteuning van de Mach-reeks met een stuwende Pebax®-plaat, maakt van de schoen een tempo-opdrijvende, dempende en responsieve trainer. Met de Mach X kunnen hardlopers heel wat kilometers afleggen zonder het lichaam te overbelasten.  

“De Mach X valt op als een tempo-schoen voor hoge prestaties, voor hardlopers die even snel willen zijn als onze wedstrijdsporters. We zijn heel trots dat we een dagelijkse trainer kunnen lanceren die zowel comfortabel als pittig is, en zo het iconische HOKA-gevoel gevoel geeft. De Mach X is de perfecte schoen voor wie onmiddellijk van start wilt gaan”, zegt Colin Ingram, Vice President of Product bij HOKA.

HOKA Mach X

Elke dag is racedag

Dankzij een uitgebreid testproces biedt de Mach X een scherper en sneller gevoel in vergelijking met HOKA’s modellen zonder plaat. De voortstuwende Pebax®-plaat in de middenzool, in combinatie met geavanceerde schuimsamenstellingen, biedt precies de juiste balans tussen het gevoel alsof je voortgeduwd wordt en de stabiliteit die nodig is voor een dagelijkse trainer. Het PEBA-schuim in de tussenzool zorgt voor meer veerkracht, terwijl de iets stevigere tussenzool aan de onderkant de schoen iets voorspelbaarder maakt dan een raceschoen. Dit maakt van de Mach X de perfecte trainer om ondersteuning te bieden in uitdagende situaties, ook buiten wedstrijden.

Om duurzaamheid en tractie te garanderen heeft de Mach X een uitgebreidere buitenzool die de innovatieve tussenzooltechnologie ondersteunt. Het jacquard bovenwerk met stevige tong zorgt voor een slanke en snelle pasvorm. Het lichtgewicht ademend vermogen en de comfortabele details maken van de Mach X een betrouwbare schoen voor langdurige inspanningen.

De schoen weegt 266 gram voor een herenmaat 44, en 228 gram voor een damesmaat 40.  De hoogte van de tussenzool bedraagt 39 mm / 34 mm voor heren en 37 mm / 32 mm voor dames.

De Mach X is vanaf vandaag, 30 juni 2023, verkrijgbaar op HOKA.com en bij geselecteerde HOKA-dealers (Bol.com en RunningDirect.nl) wereldwijd voor een adviesprijs van €180.

Tags: HOKA

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!