Podcast De Pacer: ‘Onze favoriete trainingen’

door 15 jul, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij over trainingen, hun favoriete trainigen!

Droom lekker weg en geniet mee, of pak juist de blocnote erbij en pen driftig mee, want we gaan onze favoriete trainingen af. Je weet wel, die trainingen waar je je vooraf al op kunt verheugen. Maar los van de 8x1000m of de ‘steady’ duurloop, gaan de favoriete trainingen over meer dan alleen de afstand en de tijd. Het gaat om het gevoel, de controle, de omgeving, de groep.

Welke trainingen kies je? Doe je altijd waar je goed in bent, of werk je ook aan de zwakkere punten? Hoe zorg je ervoor dat ook die leuk zijn? Hoe zorg je überhaupt voor variatie? En welke speelse trainingen zijn er te bedenken?

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!