Laat het beest in je los in de nieuwe trailuitrusting van Brooks Running

door 18 jul, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Brooks Cascadia 17

Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, voegt nieuwe items toe aan zijn trail-collectie. De collectie bevat onder andere de nieuwe Cascadia 17 met het gloednieuwe Trail Adapt-systeem. De gespleten voorvoet bootst de hoef van een berggeit na, voor grip op ongelijke oppervlakken. De zool is geïntegreerd met het Ballistic Rock Shield dat zorgt voor stabiliteit op elk terrein. Deze pods worden onafhankelijk van elkaar samengedrukt om de schoen stabiel te houden wanneer lopers in aanmerking komen met ruw terrein. Daarnaast is de High Point-collectie uitgebreid met tops met zowel korte als met lange mouwen, een waterdichte broek en een waterdicht jack. Samen bieden de verschillende materialen controle, grip en bescherming zodat elke loper het beest in zichzelf los kan laten.

Ontdek meer terwijl je zelfverzekerd elk terrein doorkruist

Lopers kunnen vol vertrouwen nieuwe paden verkennen met de nieuwe Cascadia 17. De schoen wordt ondersteund door het Trail Adapt-systeem. Deze technologie zorgt op elk terrein voor stabiliteit en soepele afwikkeling, dankzij een in de zool geïntegreerde rotsplaat. “De zool is geïnspireerd op de hoef van een berggeit en beschikt over zonale pods. Het Ballistic Rock Shield in de zool is een geharde, thermoplastische EVA-plaat die de voorvoet beschermt tegen scherpe voorwerpen. Op wisselend terrein worden op de zool zes onafhankelijke zonale pods individueel samengedrukt, waardoor er meer grip op het oppervlak ontstaat. Doordat elk onderdeel helpt bij het absorberen van schokken, ontstaat een soepele pas”, verklaart Brice Newton, Director Global Footwear Merchandising bij Brooks

DNA LOFT zorgt voor een zachte demping, zodat lopers verder en hoger kunnen gaan. De Cascadia 17 is ook verkrijgbaar in GTX, uitgerust met de nieuwe lichtgewicht GORE-TEX® Invisible Fit, die zorgt voor een waterdichte run. Cascadia 17 is online verkrijgbaar op brooksrunning.com en in winkels over de hele wereld voor 150 euro (GTX: 170 euro)

Brooks Cascadia 17

Tijd op de trail is waardevolle tijd

Brooks introduceert dit seizoen High Point-tops met korte mouwen en met lange mouwen, evenals een High Point waterdichte broek en een waterdicht jack. De High Point-collectie bestaat uit kleding die is ontworpen met de unieke behoeften van traillopers in gedachte: bescherming, bewegingsvrijheid en opbergruimte. Traillopers kunnen zich nog beter op hun tochten voorbereiden met verschillende lagen gemaakt van merinowol. De thermoregulerende technologie zorgt dat de drager warm blijft in de regen, terwijl zweet wordt afgevoerd en droog blijft in de zomer. Brooks lanceert ook een waterdichte, lichtgewicht en ademende broek en jack met 14k/14k-classificatie, gemaakt van DriLayer Seal-materiaal. Het materiaal laat de warmte ontsnappen zonder de elementen binnen te laten, zodat een beetje storm de lopers niet zal tegenhouden.

De High Point-collectie is online verkrijgbaar op brooksrunning.com en bij winkels in de hele Benelux.

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Draag altijd een sportbeha tijdens het sporten

Als je sport is een sportbeha essentieel voor optimale ondersteuning. De nieuwe Swift II Bra van Dare2b biedt die ondersteuning en geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid dankzij het ultieme draagcomfort. De Swift II Bra is extreem licht en...

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

Je meest energieke run dankzij ASICS SUPERBLAST 2

ASICS lanceert de SUPERBLAST™ 2 schoen, de nieuwste toevoeging aan de categorie bouncy, energieke performance hardloopschoenen van het merk. De nieuwste release van de super trainer serie bevat nu een responsieve en comfortabele FF TURBO™...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!