Traillegende Scott Jurek schittert in nieuwe campagne van Brooks Running: G.O.A.T versus goat

door 21 jul, 2023Kleding en schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl
Scott Jurek en Brooks

Brooks Running lanceert een nieuwe internationale trailcampagne met in de hoofdrol traillegende Scott Jurek: G.O.A.T versus goat. De campagne is een eerbetoon aan de nieuwe High Point-collectie, waar de gloednieuwe Cascadia 17 onderdeel van is. Scott Jurek, een internationale langeafstands-trailrunner, ontwierp de originele Cascadia en is sindsdien verbonden aan Brooks. Hij wordt beschouwd als de Greatest Of All Times (G.O.A.T) van het trailrunnen. De nieuwe Cascadia 17 bootst de hoef van een geit na en stelt lopers in staat om het beest in zichzelf los te laten. Scott Jurek laat in deze campagne zien wat de voordelen van de uitrusting zijn op het gebied van bescherming, mobiliteit en opslag.

Ontketen de G.O.A.T

Vandaag heeft Brooks een nieuwe merkcampagnevideo onthuld die laat zien hoe trailrunner Scott Jurek – de G.O.A.T – de strijd aangaat met Billy, een echte berggeit, op weg naar de top. De campagne draait om de nieuwste trailuitrusting van Brooks, de vernieuwde High Point-collectie en de gloednieuwe Cascadia 17-schoen. De voorvoet van de schoen bootst de hoef van een echte berggeit na om grip te verbeteren. De campagnevideo, die is opgenomen op Tenerife, laat zien hoe de Cascadia 17 de perfecte schoen is voor trailrunners die een wisselend terrein willen verkennen met behulp van de juiste bescherming.

Scott Jurek, die al sinds 2004 met Brooks samenwerkt: “Trailrunnen is een reis waarin je grenzen verlegt, die je in contact brengt met de natuur en je innerlijke kracht blootlegt. Dat gevoel, die vrijheid om in een kalme gemoedstoestand de wildernis te verkennen, zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Tenerife was de perfecte locatie om het gevarieerde landschap en het unieke decor van een ideale trailrun te laten zien. Ik voel me vereerd om weer met Brooks te kunnen samenwerken en ik hoop dat de campagne meer mensen aanspoort om hun avontuurlijke instincten te volgen.”

Benader de trails met een nieuwsgierige instelling

Brooks Running heeft grote stappen gezet in de ontwikkeling van de perfecte trailcollectie, om in te spelen op de behoeften van trailrunners over de hele wereld. Eerder dit jaar lanceerden ze hun eerste head-to-toe trailcollectie en sinds 2021 zijn ze trotse sponsor van het Brooks Trail Runners-team. Deze elite trailatleten brengen de trailuitrusting van Brooks tot leven en vertegenwoordigen het merk binnen de community van trailrunners. Jim Miles, marketingdirecteur EMEA: “Bij Brooks geven we hulpmiddelen aan lopers om de trails te bedwingen. De Cascadia 17 is de perfecte schoen voor trailrunners die wisselend terrein willen verkennen en daarbij op zoek zijn naar de beste bescherming. Met onze focus op kwaliteit en ondersteuning aan atleten van alle niveaus in het achterhoofd, zijn we bijzonder enthousiast om weer met Scott te kunnen samenwerken. We weten dat trailrunners zich vooral laten inspireren door mede-trailrunners en met hem als onze G.O.A.T. zetten we de campagne kracht bij en spreken we onze outdoor liefhebbers aan.”

Tags: Brooks

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest