Podcast De Pacer: Het marathongezinnetje

door 25 jul, 2023Podcasts0 Reacties

Select 2024Select 2024

We volgen de Hardlooppodcast De Pacer, door loopliefhebbers Pim Bijl en Eric Brommert. We zullen de leukste podcast van hen met jullie delen. Deze keer praten zij met de ouders van Pim.

Zo’n 31 jaar geleden stonden zij aan de basis van De Pacer. En toen het gehele gezinnetje de afgelopen Marathon Rotterdam finishte, kon een uitnodiging om achter de microfoons aan te schuiven niet uitblijven. Dus schuiven Pims ouders – Fred Bijl en Edith Bronkhorst – vandaag aan om het te hebben over hun respectievelijk 33 en 2 tochten naar de Coolsingel en de ingebakken tradities rond die ene belangrijkste dag van het jaar.

Ze diepen de anekdotes op uit ruim dertig sportieve jaren: een elf uur durende fietstocht, blaren en een brancard na de Omloop van Goeree Overflakkee, aardbeienrollen en roze koeken, revalidatietrajecten en zeurende achillespezen, atletiekvereniging ODOL, schurende sportbeha’s en het Pieterpad.

Veel luisterplezier!

Tags: De Pacer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!