Ren met Strava de vorm van een ijsje voor gratis Oatly softijs deze zomer

door 28 jul, 2023Hardloopnieuws0 Reacties

Runningdirect.nl
Strava Ijs route
foto: Strava/Lenny Maughan

Oatly heeft deze zomer overheerlijk plantaardig softijs geïntroduceerd, de Oatly Soft Serve. Op de Prinsengracht nummer 16 in Amsterdam zijn in de Oatly pop-up store t/m nog 31 augustus de smaken vanille, koffie en matcha elke dag van 12:00 tot 22:00 te proeven. Maar, er is ook een manier om tot het eind van de zomervakantie gratis softijs te scoren. Zoveel je wilt!

Oatly slaat namelijk de handen ineen met straatartiest Lenny Maughan. Deze sportieveling uit San Fransisco reist de hele wereld over om verbazingwekkende hardloop kunstwerken te maken. Zo rent hij routes door grote steden die door de lijnen te verbinden samen een figuur laten zien, zoals bijvoorbeeld een grote roos of een cocktailglas.

Met behulp van Strava, het online platform waarin je jouw sportprestaties goed kan bijhouden, creëerde Lenny een Soft Serve cone route door het midden van Amsterdam.

Zo werkt het!

Tot en met 31 augustus kan je dezelfde route van Lenny Maughan na hardlopen. Je stapt de pop-up store van Oatly binnen en laat je Strava rondje (ijsje) zien en je krijgt je gratis Oatly softijs. Je kan het rondje zo vaak lopen als je wil en dus zo vaak als je wil een gratis ijsje komen halen.


Oatly Vegan softijs

Vegan softijs 

Uit onderzoek is gebleken dat 35% van de Nederlanders meer of volledig vegan wil eten voor het eind van 2023. De introductie van de Oatly Soft Serve komt daarom als geroepen. Zacht en romig softijs gemaakt van haver? Oh yes! Oatly, producent van de populairste haverdrank in Nederland, komt nu met smaakvol softijs. Eindelijk is écht lekker vegan softijs beschikbaar in Nederland. Oatly Soft Serve heeft een romige, luchtige textuur zonder een druppel koemelk. Veganist of niet, dit is voor iedereen deze zomer de perfecte lekkernij.

Pop-up store 

Een bezoek aan Oatly’s pop-up store mag daarom deze zomer niet ontbreken tijdens jouw city stroll. Kies je een van de verrassende toppings of ga je voor een au naturel Soft Serve? Oatly biedt een wisselend menu met speciale toppings als aardbeien, kersen en stroopwafel en drizzles als gezouten karamel, bessen en chocolade.

Daarnaast vinden er de hele zomer diverse lokale samenwerkingen plaats voor over-the-top-toppings. Bijvoorbeeld met specerijenplatform Spice First met wie Oatly een speciale kruidenweek  (ijs met kardemomsmaak, say what?) in de pop-up store organiseert, of met chili-olie merk La Lia. Vegan softijs met chiliflakes, durf jij het aan?

En nu we het toch over Strava hebben gehad, sluit je ook aan bij onze Strava club: RunningPlus!

Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Ruim 13.000 deelnemers genieten van Singelloop Utrecht

Op zondag 1 oktober liepen meer dan 13.000 deelnemers de populaire Lindahl’s Singelloop Utrecht. Het was de 71e editie van de oudste stratenloop van Nederland. Een zonnig loopfeest om van te genieten met afstanden voor jong en oud. De dag begon met...

Pin It on Pinterest