Dit is het limited edition running shirt van de Marathon Eindhoven

door 5 aug, 2023Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Runningdirect.nl
Running Shirt Marathon Eindhoven 2023

Ook dit jaar kunnen deelnemers de ASML Marathon Eindhoven in stijl meelopen. Voor de 39e editie is er een uniek hardloopshirt ontworpen. Deelnemers aan alle onderdelen van het marathonweekend kunnen het limited edition running shirt bestellen bij de inschrijving. 

#ONZETROTS 

De iconische vibes van Eindhoven spelen ook dit jaar een grote rol op het officiële hardloopshirt. Deelnemers kunnen door het dragen van het hardloopshirt hun connectie met de stad tonen. De blauwgroene kleur is een echte blikvanger. Net zoals vorig jaar, is op de rug de hashtag van de ASML Marathon Eindhoven te zien. #ONZETROTS staat voor trots op de stad, de Brainport regio en natuurlijk de prestaties van de deelnemers. Tijdens het marathonweekend zullen vele hardlopers aan de start verschijnen in dit shirt.

Tijdens de ASML Marathon Eindhoven komen deelnemers, toeschouwers, bedrijven, organisaties en kennisinstellingen samen. Titelpartner ASML heeft als doelstelling om zoveel mogelijk Eindhovenaren te helpen om in beweging te komen of op een andere manier plezier, vitaliteit en verbinding uit het evenement te halen. 

Deelnemers aan de ASML Marathon Eindhoven kunnen het shirt bestellen voor €25,00. Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Het shirt kan besteld worden tijdens het inschrijven of achteraf worden toegevoegd via het dashboard. Er kan gekozen worden tussen een mannenmodel en een getailleerd vrouwenmodel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Brooks Running lanceert de Green Silence Ghost 15

Met de lancering van de Green Silence Ghost 15 zet Brooks Running, expert in prestatiegerichte schoenen, de volgende stap op weg naar het behalen van zijn klimaatdoelstellingen om zo de uitstoot van broeikasgassen (BKG) te verminderen en in...

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Review: Brooks Adrenaline GTS 23

Voor RunningPlus mocht ik de Brooks Adrenaline GTS 23 testen, zelf loop ik voornamelijk op barefoot schoenen, dus moest even wennen aan de zolen. In het begin leek het wel of ik op "wolken" liep, ik had namelijk l een tijdje niet meer op andere...

Pin It on Pinterest