Dit is het limited edition running shirt van de Marathon Eindhoven

door 5 aug, 2023Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Running Shirt Marathon Eindhoven 2023

Ook dit jaar kunnen deelnemers de ASML Marathon Eindhoven in stijl meelopen. Voor de 39e editie is er een uniek hardloopshirt ontworpen. Deelnemers aan alle onderdelen van het marathonweekend kunnen het limited edition running shirt bestellen bij de inschrijving. 

#ONZETROTS 

De iconische vibes van Eindhoven spelen ook dit jaar een grote rol op het officiële hardloopshirt. Deelnemers kunnen door het dragen van het hardloopshirt hun connectie met de stad tonen. De blauwgroene kleur is een echte blikvanger. Net zoals vorig jaar, is op de rug de hashtag van de ASML Marathon Eindhoven te zien. #ONZETROTS staat voor trots op de stad, de Brainport regio en natuurlijk de prestaties van de deelnemers. Tijdens het marathonweekend zullen vele hardlopers aan de start verschijnen in dit shirt.

Tijdens de ASML Marathon Eindhoven komen deelnemers, toeschouwers, bedrijven, organisaties en kennisinstellingen samen. Titelpartner ASML heeft als doelstelling om zoveel mogelijk Eindhovenaren te helpen om in beweging te komen of op een andere manier plezier, vitaliteit en verbinding uit het evenement te halen. 

Deelnemers aan de ASML Marathon Eindhoven kunnen het shirt bestellen voor €25,00. Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Het shirt kan besteld worden tijdens het inschrijven of achteraf worden toegevoegd via het dashboard. Er kan gekozen worden tussen een mannenmodel en een getailleerd vrouwenmodel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO 31

ASICS lanceert de GEL-KAYANO™ 31. Het verbeterde bovenwerk van deze laatste toevoeging aan het assortiment zorgt voor een optimaal comfortabele run. Hardlopers worden door het nieuwste model van de GEL-KAYANO™ bij elke stap ondersteund.  De...

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

Mizuno lanceert gloednieuwe supertrainer NEO VISTA

De splinternieuwe Mizuno NEO VISTA is gemaakt voor swift running. Dat is hardlopen met een soepele, moeiteloze tred voor extra snelheid. De hardloopschoen is ontworpen als een dagelijkse supertrainer op basis van Mizuno’s nieuwste technologieën...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!