Dit is het limited edition running shirt van de Tilburg Ten Miles

door 11 aug, 2023Evenementen, Kleding, Kleding en schoenen0 Reacties

Select 2024Select 2024

Jaarlijks wordt er een uniek running shirt ontworpen voor de CZ Tilburg Ten Miles. Bij het shirt van de 34e editie staan de straten van Tilburg centraal. Deelnemers aan alle onderdelen kunnen het limited edition running shirt bestellen bij de inschrijving. 

Het ontwerp van het shirt is geïnspireerd op het parcours van de 10 Engelse Mijl. Alle straatnamen waar de hardlopers zullen lopen, zijn op het shirt zichtbaar. Van de start op de Besterdring tot de finish op de Burgemeester Brokxlaan, je vindt ze allemaal terug op het witte hardloopshirt. Ook de skyline van Tilburg kan natuurlijk niet ontbreken. Traditiegetrouw zullen weer vele hardlopers dit shirt dragen tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.

T-Shirt Tilburg Ten Miles

Bestel het shirt

Deelnemers aan de CZ Tilburg Ten Miles kunnen het shirt bestellen voor €25,00. Dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Het shirt kan besteld worden door in te loggen op het dashboard. Er kan gekozen worden tussen een mannenmodel en een getailleerd vrouwenmodel. Voor deelnemers aan de Fujifilm Business Run is het shirt inbegrepen in de deelname. 

Met de bon aan het startnummer kan het bestelde shirt vervolgens worden opgehaald. Dit kan in de week voorafgaand aan de CZ Tilburg Ten Miles bij Runshop Greg van Hest (18 t/m 22 september). Tijdens het eventweekend op 23 en 24 september is het mogelijk het shirt op te halen in de Koepelhal. Indien het shirt tijdens het evenement niet is opgehaald, kan dit van 25 september t/m 2 oktober alsnog bij Runshop Greg van Hest.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers
Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

Zandvoort Circuit Run bereikt deelnemerslimiet

De belangstelling voor de Zandvoort Circuit Run is dit jaar enorm. Alle startnummers voor de 15e editie op zondag 24 maart zijn twee weken voor de sluiting van de inschrijving uitverkocht. Nooit eerder stonden er zoveel deelnemers aan de start van...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest