Inschrijving Egmond Halve Marathon 2024 is geopend

door 14 aug, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl
Egmond Halve Marathon

Het lijkt nog heel ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt! Op zondag 14 januari 2024 kunnen de hardloopschoenen weer aan voor de Egmond Halve Marathon. De strijd tegen de elementen die je minimaal één keer in je leven gedaan wilt hebben.

NN Egmond Halve Marathon

ls de bandensporen op zondag 14 januari van het strand verdwenen zijn, is het de beurt aan ruim 18.000 hardlopers. Deelnemers aan de 49e editie van de NN Egmond Halve Marathon starten vanaf de Boulevard Noord in Egmond aan Zee. Het parcours van 21,1 en 10,5 kilometer brengt de lopers over het strand en door de uitdagende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. Lopen in Egmond is altijd weer anders en wordt bepaald door de wisselende elementen. Trotseer het smalle strand, storm, lage temperaturen of loop misschien wel in een heerlijke winterzon. Een ervaring die je als hardloper absoluut niet mag missen!

Egmond Mini Marathon

Speciaal voor de kleine hardlopers tussen de 4 en 13 jaar wordt de Egmond Mini Marathon georganiseerd. Deze spectaculaire mini marathon bestaat uit een uitdagend parcours met keuze uit 1 of 2 km met een versie in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Bij beide routes wordt een deel over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon gerend.

Inschrijven

De inschrijving voor de Egmond Halve Marathon is vanaf nu geopend via www.nnegmondhalvemarathon.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest