Inschrijving Egmond Halve Marathon 2024 is geopend

door 14 aug, 2023Evenementen0 Reacties

Select 2024Select 2024
Egmond Halve Marathon

Het lijkt nog heel ver weg, maar het is dichterbij dan je denkt! Op zondag 14 januari 2024 kunnen de hardloopschoenen weer aan voor de Egmond Halve Marathon. De strijd tegen de elementen die je minimaal één keer in je leven gedaan wilt hebben.

NN Egmond Halve Marathon

ls de bandensporen op zondag 14 januari van het strand verdwenen zijn, is het de beurt aan ruim 18.000 hardlopers. Deelnemers aan de 49e editie van de NN Egmond Halve Marathon starten vanaf de Boulevard Noord in Egmond aan Zee. Het parcours van 21,1 en 10,5 kilometer brengt de lopers over het strand en door de uitdagende duinen van het Noordhollands Duinreservaat. Lopen in Egmond is altijd weer anders en wordt bepaald door de wisselende elementen. Trotseer het smalle strand, storm, lage temperaturen of loop misschien wel in een heerlijke winterzon. Een ervaring die je als hardloper absoluut niet mag missen!

Egmond Mini Marathon

Speciaal voor de kleine hardlopers tussen de 4 en 13 jaar wordt de Egmond Mini Marathon georganiseerd. Deze spectaculaire mini marathon bestaat uit een uitdagend parcours met keuze uit 1 of 2 km met een versie in Egmond aan Zee en op Camping Bakkum. Bij beide routes wordt een deel over het officiële parcours van de NN Egmond Halve Marathon gerend.

Inschrijven

De inschrijving voor de Egmond Halve Marathon is vanaf nu geopend via www.nnegmondhalvemarathon.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanbiedingen bij webshops

Lees ook

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

TintelTuin hoofdsponsor Mini Dam tot Damloop

Op zondag 22 september vindt, als onderdeel van de NN Dam tot Damloop, voor de jongste atleten de Mini Dam tot Damloop in Amsterdam-Noord en Zaandam plaats. TintelTuin kinderopvang heeft zich voor drie jaar als hoofdsponsor aan dit specifieke...

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit voor drie jaar sponsor van Dam tot Damloop

Body&Fit, een vooraanstaande leverancier van sportvoeding, voedingssupplementen en gezondheidsproducten, heeft zich voor drie jaar als co-sponsor verbonden aan de NN Dam tot Damloop. Op zaterdag 21 en zondag 22 september nemen meer dan 65.000...

Schrijf je in voor de RunningPlus nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks meer op het gebied van hardlopen!

You have Successfully Subscribed!