Inschrijven voor Veluwepoortloop is nu mogelijk

door 22 aug, 2023Evenementen0 Reacties

Runningdirect.nl

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor de Veluwepoortloop, deze najaarseditie is op zaterdag 14 oktober 2023. Er kan gekozen worden uit twee afstanden; de 5km en de 10 km. Start in het buitengebied van Nijkerk en de finish is op de atletiekbaan van AV Nijkerk.

Parcours

De loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk. De afstanden van 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos en mooie boerderijen. Verkeersregelaars zorgen voor een zo veilig mogelijk verloop van het evenement. Bij elke afstand is er een voorfietser. Digitale tijdwaarneming met Ipico chip.

Inschrijven

  • Voorinschrijving kan via www.inschrijven.nl tot uiterlijk vrijdag 13 oktober 19:00 uur. Startnummer haal je op in het clubhuis van AV Nijkerk.
  • Na-inschrijving kan nog bij het clubhuis van AV Nijkerk vanaf 9:00 uur tot een kwartier voor start. Hassemanpad 4 in Nijkerk (achter het station). In het clubhuis kun je je startnummer ophalen.

Inschrijfgeld

  • Deelname A1 Verhuur 5 km-loop: € 7,50 bij voorinschrijving en € 10,00 bij na-inschrijving.
  • Deelname Doornhof 10 km-loop: € 10,00 bij voorinschrijving en € 12,50 bij na-inschrijving.

Programma zaterdag 14 oktober 2023

  • 11:00 uur: start Doornhof 10 km-loop
  • 11:05 uur: start A1 Verhuur 5 km-loop
Tags:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yoga voor hardlopers

Lees ook

Inschrijving geopend voor 43ste editie Marathon Rotterdam

ASICS nieuwe hoofdsponsor van Marathon Rotterdam

ASICS is vanaf 2024 een trotse hoofdsponsor van de befaamde NN Marathon Rotterdam. Het sportmerk is hiervoor een driejarige verbintenis aangegaan met organisator Golazo. De NN Marathon Rotterdam is een internationale wedstrijd die naast topatleten...

Pin It on Pinterest